News

Chef Adrian Pop a murit. Cunoscutul bucătarul era în comă, după o petrecere cu polițiști

17.03.2021 | 09:31
Chef Adrian Pop a murit Cunoscutul bucatarul era in coma dupa o petrecere cu politisti
ADVERTISEMENT

Cunoscutul chef Adrian Pop a murit, marți seara, la un spital din Cluj-Napoca, unde a fost adus în comă, cu lovituri multiple, după o petrecere cu polițiști care a avut loc în această lună.

În continuare, cauzele pentru care cunoscutul bucătar a ajuns în această stare care i-a provocat ulterior și decesul sunt învăluite în mister.

ADVERTISEMENT

Organele de cercetare din Poliție au mai multe piste pe care le abordează. În acest moment, există date conform cărora bucătarul ar fi căzut şi s-ar fi lovit grav în timpul petrecerii, dar şi că ar fi fost bătut de un alt participant la chef.

A murit chef Adrian Pop. Bucătarul se afla în comă, după o petrecere cu polițiști

ziare.com.

Informațiile privind modalitatea care a dus la starea gravă a bucătarului sunt contradictorii. Unii spun că bucătarul, din cauza consumului excesiv de alcool, a căzut și s-ar fi lovit grav, dar și că ar fi fost bătut de un alt petrecăreț.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, unul dintre colegii de breaslă a spus că totul ar fi plecat de la un joc de skandenberg, între victimă și o rudă a sărbătoritului.

Adrian Pop a fost transportat la Clinica de Neurochirurgie din Cluj-Napoca cu lovituri la cap. Cercetările în dosarul penal deschis în acest caz sunt continuate. Anchetatorii vor să afle dacă ar fi fost șterse anumite secvențe din înregistrările camerelor de supraveghere de acolo.

ADVERTISEMENT

Mesaje de condoleanțe după decesul bucătarului

Vestea tragică a dispariției lui chef Adrian Pop Anunţul a fost dată de unul dintre prietenii acestuia, pe un site de socializare.

”Rămas bun, coleg drag, odihnește-te în pace! Adi rămâne în amintirea noastră ca un coleg exemplar, mentor și antrenor pentru generații întregi de profesioniști, un învingător pe terenul competițiilor culinare. Nu te vom uita niciodată!”, a postat acesta pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Şi colegul de breaslă al lui Adrian Pop, bucătarul Paul Siserman, a confirmat decesul. Acesta a postat un mesaj de condoleanţe pe pagina sa de socializare. ”Maestre te-ai grăbit. Mai aveam mulţi, multe de învăţat de la tine. Dumnezeu să te odihnească în pace. Till we meet again…

ADVERTISEMENT