Chef Cătălin Scărlătescu, sărut pasional cu o blondă, pe stradă! Cine este cântăreața

Alexandra Chivu   
în HotNews
23/03/2019, 09:57
Chef Cătălin Scărlătescu, sărut pasional cu o blondă, pe stradă! Cine este cântăreața GALERIE FOTO
Chef Cătălin Scărlătescu, sărut pasional cu o blondă, pe stradă!

Chef Cătălin Scărlătescu a renunțat la burlăcie! Bucătarul a fost surprins de paparazzi sărutându-se pasional în văzul tuturor cu Maria Andria, o cântăreață venită nu de mult din Grecia. Conform spynewnews.ro, totul s-a întâmplat la ceas de seară, joi.

Chef Cătălin Scărlătescu a fost surprinsă sărutându-se pasional cu o blondă, pe stradă

Idolul femeilor a pășit de mână cu blondina într-un local. Cei doi s-au bucurat de o masă delicioasă, după ce înainte fuseseră la o degustare de vinuri. Într-un final, după mâncăruri alese și diferite licori ale lui Bacchus, la ieșirea din restaurant, s-au bucurat unul de prezența celuilalt și s-au sărutat cu mult patos. Scărlătescu pare să fi fost atras ca un magnet de cântăreață în acea seară, însă motive pentru ca lucrurile să nu fi stat așa nu sunt, căci interpreta este de o frumusețe care face cu ochiul multor bărbați.

În vârstă de 27 de ani, pe jumătate grecoaică, este cunoscută datorită melodiei „Love in Dubai”, piesă pe care a lansat-o în 2016. Grecoaica nu are o biografie artistică vastă, dar melodiile lansate până acum s-au bucurat de aprecierea publicului. După ce a lansat singlel-ul de debut și videoclipul „Love in Dubai”, filmat în Cipru, single ce a strâns peste 20 de milioane de vizualizări pe Youtube, Maria a venit cu „Mamma Mia”, o melodie dance care a generat peste 4,4 milioane de vizualizări.

Chef Cătălin Scărlătescu, sărut pasional cu o blondă, pe stradă! Cine este cântăreața
Maria Andria i-a furat inima celebrului bucătar

Blondina este pe jumătate grecoaică și a venit în România pentru a sparge topurile muzicale

Aceasta s-a bucurat nespus că a putut să își lanseze piesele în România, căci aceasta dorește să-și exercite talentul pe scenele muzicale ale țării noastre. Deși aceasta pare o fire veselă, mereu cu zâmbetul pe buze în aparițiile sale televizare, de-a lungul vremii, solista a trecut prin diferite episoade care i-au pus viața în pericol. Spre exemplu, o intervenție banală a adus-o aproape la un pas de moarte.

Blondina a trecut prin chinuri cumplite după ce a vrut să-și scoată polipii, medicul ar fi decis că este cazul să-și rezolve și o problemă estetică, așa că a supus-o la două intervenții în același timp. Operația nu a reușit, cartilajul osos i-a fost distrus complet, iar medicii nu i-au mai dat șanse de viață. Până la urmă, șansa a fost de partea ei, iar artista a supraviețuit unei serii complicate de intervenții.

Închide ×