Life

Chef de zile mari cu Adrian Minune și Bianca Drăgușanu, în plină pandemie. Polițiștii au spart petrecerea

07.02.2021 | 13:14
Chef de zile mari cu Adrian Minune si Bianca Dragusanu in plina pandemie Politistii au spart petrecerea
ADVERTISEMENT

În plină pandemie, Bianca Drăgușanu și Adrian Minune au fost protagoniștii unui chef de zile mari, în cursul nopții de sâmbătă spre duminică. Polițiștii au spart petrecerea și au dat amenzi cu o valoare totală de peste 150.000 de lei.

Măsurile de prevenție împoriva răspândirii Covid-19 nu au fost respectate. Nicio persoană din local nu a ținut cont de regulile de distanțare și nici masca de protecție nu a fost purtată.

ADVERTISEMENT

Totuși, cheful a deranjat vecinii localului din Capitală. Aceștia au fost cei care au sunat la 112. Aproximativ 30 de persoane au fost amendate, potrivit Gândul.

Chef de zile mari cu Adrian Minune și Bianca Drăgușanu, în plină pandemie. Polițiștii au spart petrecerea

Bianca Drăgușanu nu s-a ascuns. Ea a distribuit mai multe clipuri de la petrecerea respectivă pe contul de Instagram. Blondina filma chiar în momentul în care poliția se deplasa către local.

ADVERTISEMENT
Adrian Minune și Bianca Drăgușanu
Chef de zile mari cu Adrian Minune și Bianca Drăgușanu, în plină pandemie
Colaj: Fanatik

Polițiștii au fost anunțați cu puțin înainte de miezul nopții: „la data de 06 februarie în jurul orei 23.30, Secția 1 Poliție, a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că într-un club, din zona sa de competență teritorială, are loc o petrecere privată, respectiv botez”, au transmis autoritățile.

„Polițiștii, împreună cu jandarmi, au identificat și sancționat contravențional cu amendă 30 de persoane”, au anunțat oamenii legii. Cuantumul sancțiunilor se ridică la 153.000 de lei. De asemenea, administratorul societății comerciale a fost sancționat contravențional cu suma de 10.000 lei”, au adăugat aceștia.

ADVERTISEMENT

Antonia și Alex Velea ignoră regulile impuse de pandemie

Nu doar Bianca Drăgușanu și Adrian Minune au chefuit sâmbătă noaptea. Antonia și Alex Velea au uitat și ei de regulile impuse de pandemie. Polițiștii au intervenit și în acest caz.

„În noaptea de 6 spre 7 februarie a.c., în jurul orei 02.00, Secția 17 Poliție a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că într-un club din zona de competență se află în desfășurare un eveniment privat. Polițiști ai Secției 17 sprijiniți de polițiști de la Secția 19 au depistat 32 persoane în clubul respectiv”, au transmis polițiștii bucureșteni, conform sursei citate anterior.

ADVERTISEMENT

„Toate persoanele prezente au fost legitimate și invitate să părăsească locația, fiind sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 14.500 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Totodată organizatorul a fost sancționat cu suma de 2000 de lei”, au adăugat aceștia.

ADVERTISEMENT