Life

Chef Florin Dumitrescu, afectat de pandemia de coronavirus. E nevoit să stea departe de fetele lui

15.07.2020 | 18:23
Chef Florin Dumitrescu afectat de pandemia de coronavirus E nevoit sa stea departe de fetele lui
ADVERTISEMENT

Chef Florin Dumitrescu suferă mult în această perioadă a pandemiei de coronavirus. Bucătarul de la Chefi la cuțite a mărturisit că din 19 mai până acum și-a putut îmbrățișa fetele doar de două ori.

Chef Florin Dumitrescu, afectat de pandemie: „Mi-am îmbrățișat fetele de două ori până astăzi”

Dumitrescu a spus că respectă cu sfințenie regulile impuse de autorități, iar din cauza filmărilor la producția la care lucrează, a fost nevoit să își facă în repetate rânduri teste Covid.

ADVERTISEMENT

De teamă de a nu-și infecta familia, Florin a fost destul de distant cu soția și cu cele două fetițe.

„Ultima zi de filmare. De pe 19 mai dorm în canapeaua din mansardă, mi-am îmbrățișat fetele de două ori de atunci până astăzi, de fiecare dată în diminețile când am primit rezultatele de la testare cum că sunt negativ”, și-a început Florin Dumitrescu mesajul, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

„Mai am un ultim test de făcut să cobor lângă ele și să îmi reiau viața de familie. Îmi este dor de fetele mele, toate 3, de patul meu, de liniștea familiei și mă bucur că mai am atât de puțin să stau cu ele. Chiar și cele mici numără zilele până când ne vom ține din nou în brațe”, a mai spus bucătarul.

Vedetele Antenei 1, panicate după ce mai multe staruri din post au fost infectate pe platourile Te cunosc de undvea

Nu e de mirare panica lui Florin Dumitrescu, având în vedere că la Antena 1 mai multe vedete au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus.

ADVERTISEMENT

Marcel Pavel, Adriana Trandafir, Alina Pușcaș și Andrei Ștefănescu au avut de suferit din cauza coronavirirusului, cei mai afectați fiind primii dintre cei patru enumerați.

Marcel Pavel a scăpat de ce a fost mai rău. în timp ce actrița Adriana Trandafir a rămas în continuare internată la spital, sperând că se va face mai bine cât de curând.

ADVERTISEMENT

 

Tags: