Life

Chef Florin Dumitrescu, probleme medicale. Cu se se confruntă juratul de la Chefi la cuțite

Chef Florin Dumitrescu trece prin momente neplăcute. Acesta a postat o fotografie pe contul de socializare și le-a arătat fanilor ce a pățit.
01.09.2021 | 16:33
Chef Florin Dumitrescu probleme medicale Cu se se confrunta juratul de la Chefi la cutite
ADVERTISEMENT

Chef Florin Dumitrescu se confruntă cu o problemă medicală de aproape trei ani. Acesta spune că a fost operat de mai multe ori, dar nu a reușit să rezolve mare lucru.

Juratul de la Chefi la cuțite a dezvăluit că are probleme cu o unghie de la picior.

Internauții i-au sărit imediat în ajutor și i-au oferit diferite sfaturi.

Chef Florin Dumitrescu, probleme medicale. Cu se se confruntă juratul de la Chefi la cuțite

Florin Dumitrescu trece prin momente neplăcute. O unghie de la picior îi dă mari bătăi de cap de mai mulți ani. Cunoscutul jurat a postat o fotografie pe contul de socializare în care se vede că are un deget bandajat. Acesta spune că s-a operat în trecut, dar problema a reapărut.

ADVERTISEMENT

“Câteva zile nu mai sar ca Jordan, dar totuși am și eu o rugăminte la școlile de pedichiura din Romania.

Nu mai tăiați unghiile rotunde și lăsați colțurile în pace, de 3 ani mă chinui cu unghia încarnată după ce am vrut să merg și eu cu degetele la vedere și o dată pe an trebuie să mă operez. Suntem mulți băieți cu problema asta!”, a scris Florin Dumitrescu pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Ce sfaturi i-au dat fanii

Fanii s-au grăbit imediat să-i vină în ajutor și i-au oferit mai multe sfaturi utile.

“Într-un pansament se pune morcov ras atât cat sa înconjoare zona afectata de puroi, de seara pana dimineața…veți observa ca infecția s-a retras peste noapte….”.

“Medicul ne-a sfătuit și învățat că orice unghie se taie drept și puțin deasupra buricelor degetelor !
A folosit betadina și rivanol după o spălare prelungita în apa foarte calda în care am adăugat sare și bicarbonat dizolvate! Apoi pansat corect cu compresa uda continuu cu rivanol”. 

ADVERTISEMENT

“Florin, îți recomand pedichiura medicală”.

“Nu recomand scoaterea unghiei deoarece problema aparent pare rezolvata dar când va creste o luați de la capăt”, sunt câteva dintre mesajele primite de Florin Dumitrescu.