Life

Chef Foa, dezvăluiri despre noul sezon Masterchef. Cum va nota farfuriile concurenților

Chef Foa este unul dintre jurații noului sezon Masterchef, pentru care PRO TV a început filmările. Ce a dezvăluit celebrul bucătar?
11.10.2021 | 15:52
Chef Foa dezvaluiri despre noul sezon Masterchef Cum va nota farfuriile concurentilor
Chef Foa, jurat la MasterChef. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

PRO TV a început filmările pentru Masterchef, show care revine pe micul ecran după o perioadă de pauză. Chef Foa, unul dintre jurații competiției culinare a vorbit despre așteptările sale în ceea ce privește concursul.

Foa a dezvăluit la ce va fi atent înainte de notarea farfuriilor, dar și cum i se pare noua formulă a juraților.

ADVERTISEMENT

Bucătarul a acordat un interviu pentru pagina de Youtube a postului de pe Pache Protopopescu, în care a vorbit destul de entuziasmat despre unul din show-urile preferate ale românilor.

Chef Foa, dezvăluiri despre noul sezon MasterChef

„Farfuria ideală trebuie să reflecte pasiunea. Să faci dreptate ingredientelor și să balansezi lucrurile. Cam asta e în mare”, a spus chef Foa pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Juratul a mărturisit că preferă mai degrabă preparatele sărate. Un punct important în notele pe care le va acorda va fi dat și de plating. Foa a spus că va fi atent și la felul în care cei 20 de concurenți vor prezenta rețetele lor.

„Îmi place dafinul în mâncare, până și în desert. Un preparat cu dafin pentru mine e ceva ce trebuie”, a completat Foa.

ADVERTISEMENT

„Îmi place noua formulă a juriului. Mă regăsesc în fiecare dintre ei. Când mă uit în stânga sau în dreapta, parcă m-aș uita tot la mine, dar în versiuni diferite”, a declarat Foa despre colegii săi.

Foa va împărți masa juriului cu Joseph Hadad și Radu Dumitrescu, cel din urmă fiind noua cooptare a producătorilor MasterChef.

ADVERTISEMENT

Cine a câștigat ultima ediție a show-ului de la PRO TV

Emisiunea MasterChef va reveni în curând pe micile ecrane, după o absență de mai bine de doi ani. PRO TV se va duela în preparate culinare cu show-ul Chefi la cuțite de la Antena 1, care a fost difuzat neîntrerupt în ultimii ani.

Ultimul sezon MasterChef a fost câștigat de Alina Gologan, o tânără bloggeriță din Timișoara, întoarsă în țară după 14 ani petrecuți în Italia. Femeia a evoluat sub bagheta magică a celor trei jurați, reușind să surprindă cu fiecare farfurie.

Joseph Hadad a fost cel care a anunțat învingătoarea în marea finală, femeia intrând în posesia marelui premiu de 50.000 de euro.

Timișoreanca s-a luptat în marea finală cu alți doi colegi, însă ea a fost cea mai convingătoare în fața bucătarilor Joseph Hadad, Silviu Chelaru și Cosmin Tudoran.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: