Life

Chef Foa, reacție acidă la MasterChef România 2022. Ce i-a reproșat unei concurente: “Nu am făcut așa ceva în viața mea”

Chef Foa a avut o reacție acidă după prestația unei concurente de la MasterChef România, în ediția difuzată pe 26 ianuarie 2022. Juratul a taxat dur o greșeală a acesteia.
27.01.2022 | 13:31
Chef Foa reactie acida la MasterChef Romania 2022 Ce ia reprosat unei concurente Nu am facut asa ceva in viata mea
Chef Foa, reacție acidă la MasterChef România 2022. Sursa foto: Capturi Pro TV
ADVERTISEMENT

În ediția de miercuri MasterChef România 2022, Chef Foa a avut o reacție acidă după ce l-a enervat o greșeală a unei concurente.

Andreea Farcaș, Musty Camara și Alin Marinică s-au luptat pentru obținerea unui loc în etapa următoare a competiției culinare.

ADVERTISEMENT

Din cauza emoțiilor și a presiunii, Andreea Farcaș a făcut o greșeală care nu a trecut deloc neobservată de Chef Foa. Juratul a taxat-o dur, spunându-i că el niciodată nu a făcut o astfel de greșeală.

Chef Foa, reacție acidă la MasterChef România 2022

Concurenții trebuie să le demonstreze juraților de la MasterChef România 2022 că sunt creativi și pot pregăti un fel de mâncare perfect, chiar dacă sunt ăresați de timă.

ADVERTISEMENT

Din păcate, emoțiile intervin și îi afectează pe unii concurenți. A fost și cazul Andreei Farcaș, care a făcut o greșeală pentru care Chef Foa a criticat-o dur.

În cadrul ediției difuzate miercuri. Andreea Farcaș, Musty Camara și Alin Marinică au avut de pregătit un fel de mâncare pe bază de carne de vită. Acest lucru nu a fost tocmai pe placul Andreei, care nu obișnuiește să gătească vită prea des.

ADVERTISEMENT

În final, concurenta a pregătit un mușchi de vită cu sos de vin roșu și mangetout tras la tigaie. După ce a terminat, Andreea a aruncat restul de carne rămasă la gunoi.  Chef Foa i-a făcut reproșuri dure atunci când a aflat acest lucru.

“Data viitoare când arunci mușchiul de vită, să mă chemi și pe mine. Și mie îmi plac aroganțele acestea, dar eu nu am făcut așa ceva în viața mea!”, i-a spus juratul Andreei.

ADVERTISEMENT

Tânăra a explicat, la testimoniale, că a aruncat carnea pentru a nu exista pericol de contaminare, din moment ce pot exista numeroase bacterii în carnea crudă.

“Nu am aruncat carnea pentru că nu mai aveam ce să fac cu ea. Am aruncat-o ca să nu existe risc de contaminare, să nu se contamineze nimeni.”, a explicat Andreea.

Din păcate, în urma deciziei celor trei jurați, Andreea Farcaș a cedat șorțul și a părăsit competiția.

Andreea Farcaș, reproșuri la adresa lui Musty Camara

În timp ce pregătea platoul care urma să fie gustat de jurați, Andreea Farcaș i-a făcut o observație adversarului ei, Musty Camara.

Concurenta l-a certat pe acesta după ce a observat că gătește cu mai multe accesorii la mâini, spunându-i că acest lucru nu este deloc igienic.

“Să gătești cu brățările alea la mână și cu inelele nu este tocmai igienic.”, l-a atenționat Andreea Farcaș pe Musty.

ADVERTISEMENT