Life

Eliminare surpriză la MasterChef. Ofertă de nerefuzat pentru concurentul trimis acasă: „Ai o bursă plătită în bucătăria mea”

Adrian Neagoe, unul dintre cei mai apreciați bucătari amatori de la MasterChef România, a fost eliminat din concursul culinar. Ce propunere de nerefuzat i-a făcut chef Radu Dumitrescu?
19.05.2022 | 23:35
Eliminare surpriza la MasterChef Oferta de nerefuzat pentru concurentul trimis acasa Ai o bursa platita in bucataria mea
Chef Radu Dumitrescu a avut o propunere pentru Adrian Neagoe. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adrian Neagoe este unul din concurenții ce au reușit să se facă remarcați în actualul sezon al emisiunii MasterChef România. Totuși, probele au devenit din ce în ce mai dificile, iar bucătarul amator a fost eliminat din show-ul culinar. Chefii nu au putut să treacă cu vederea talentul tânărului, iar Radu Dumitrescu i-a făcut chiar o propunere greu de refuzat.

Ce ofertă a primit concurentul eliminat de la MasterChef de la Radu Dumitrescu

Odată cu trecerea timpului și împuținarea concurenților ce fac parte din show-ul MasterChef, eliminările devin din ce în ce mai emoționante și dureroase.

ADVERTISEMENT

Cei trei participanți supuși la testul sub presiune au fost nevoiți să pregătească trei tipuri diferite de tapas. În urma acestei probe eliminatorii, Adrian Neagoe a părăsit competiția.

Eliminarea acestuia a stârnit multe lacrimi și regrete în rândul concurenților rămași. Marco Genna a început chiar să plângă, mărturisind că îl doare inima pentru faptul că s-a ajuns în acest punct.

ADVERTISEMENT
adrian neagoe masterchef eliminat
Adrian Neagoe a fost eliminat.
Foto: colaj Fanatik

„Nu pot să mă bucur, chiar dacă sunt la balcon. A fost în echipa mea, eu l-am adus la eliminare. S-a dus un concurent foarte bun, mă doare inima”, a declarat Marco Genna plângând.

De altfel, Gabriela Dima a recunoscut că deși, inițial, nu l-a prea avut la inimă pe Adrian Neagoe, au ajuns să se împrietenească.

ADVERTISEMENT

„Eu și Adrian nu ne suportam la început, dar el și Ramona sunt singurii oameni din competiție cu care m-am împrietenit și care m-au cunoscut cu adevărat”, a povestit Gabriela Dima.

Chef Radu Dumitrescu: „Ai o bursă plătită în bucătăria mea”

Jurații MasterChef au fost la rândul lor emoționați de eliminarea produsă, fapt ce i-a determinat să își exprime admirația față de Adrian Neagoe. Chef Joseph Hadad i-a spus fostului concurent că este în topul favoriților din sezonul acesta.

ADVERTISEMENT

„Ești un concurent foarte bun. Top 6 MasterChef România 2022”, i-a spus Chef Joseph Hadad fostului participant.

De asemenea, Chef Radu Dumitrescu i-a făcut lui Adrian Neagoe o propunere de dezvoltare a carierei în domeniul culinar.

„Ai o bursă plătită în bucătăria mea”, i-a promis juratul fostului concurent.

La final, Adrian Neagoe s-a declarat mulțumit de performanța sa și de parcursul pe care l-a avut în show-ul culinar difuzat pe Pro TV.

ADVERTISEMENT