News

Chef Sorin Bontea, dezvăluire specială de Paște. Iată cum arată cea care i-a dat viață îndrăgitului bucătar

02.05.2021 | 15:24
Chef Sorin Bontea dezvaluire speciala de Paste Iata cum arata cea care ia dat viata indragitului bucatar
ADVERTISEMENT

Chef Sorin Bontea a făcut o dezvăluire specială de Paște. Deși a încercat mereu să-și țină viața personală cât mai departe de lumina reflectoarelor, de data aceasta, bucătarul a acceptat să discute într-o emisiune despre cea care l-a născut.

Ajunsă la o vârstă onorabilă, femeia s-a lăsat filmată alături de fiul ei cel mic, de Sorin Bontea. A făcut-o într-un clip difuzat în mediul online.

ADVERTISEMENT

Amuzat de întreaga situație, bucătarul nu a ezitat și i-a aranjat chiar și părul mamei. A transmis că a fost tunsă de fratele său.

Chef Sorin Bontea, dezvăluire specială de acest Paște

În plus, Sorin Bontea a dezvăluit despre cea care i-a dat viață că se bucură să fie împreună, că e un norocos că o are pe mama alături

ADVERTISEMENT

„Dincolo de orice, sărbătorile trebuie să fie despre familie, despre oameni dragi, despre timp petrecut împreună.

Sunt norocos să mai petrec un Paște alături de mama! Bucurați-vă de ai voștri părinți, bunici, rude și prieteni. Paște fericit!”, a scris Bontea pe o rețea de socializare.

ADVERTISEMENT

Vă reamintim că bucătarul făcut celebru de PRO TV și plecat apoi la Antena 1 a terminat în 1991 stagiul militar. Și-a dorit atunci să plece în Germania.

„Am ieșit din armată, ce țară liberă? Mentalitatea era la fel, s-a schimbat după anii 2000. Am încercat atunci să fug și eu în Germania.

ADVERTISEMENT

Fratele meu a fugit, dar pe noi ne-au prins pe la unguri și ne-au dat înapoi… S-a întâmplat în 1991, după ce am terminat armata”, a spus acesta în podcastul lui Mihai Morar de pe YouTube.

ADVERTISEMENT
Tags: