Life

Chefi fără limite. Cine sunt cei 18 concurenți ai noului show culinar. Un artist cunoscut a intrat în competiție

Cine sunt cei 18 concurenți de la Chefi fără limite, emisiunea care va avea premiera peste câteva zile, la Antena 1. Un cunoscut artist s-a alăturat competiției.
16.02.2022 | 15:36

Peste câteva zile va începe emisiunea Chefi fără limite și s-a aflat cine sunt cei 18 concurenți care au intrat în competiție.

Un membru al casei de producție a lui Alex Velea, Golden Boy Society, face parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Este un solist cunoscut, care a lansat recent o melodie alături de Antonia.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii vor urmări un show inedit cu îndrăgiții bucătari, cu peisaje de vis din Grecia.

Cine sunt cei 18 concurenți de la Chefi fără limite

Chefii Florin Dumitrescu, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu și-au prezentat echipele de la Chefi fără limite. Cei 18 concurenți ai show-ului sunt pregătiți de o experiență remarcabilă.

Din echipa albastră, a lui Florin Dumitrescu, face parte Arkanian (22 de ani), protejatul lui Alex Velea. Tânărul a lansat o piesă împreună cu Antonia, foarte apreciată de public.

ADVERTISEMENT

Cheful are un singur bucătar profesionist în echipă, restul venind din alte domenii de activitate.

“Echipa albastră mă motivează și mă face să stau liniștit în competiție. Când m-am gândit la cum să îmi formez echipa, m-am gândit la misiunile pe care urmează să le facem și mi-am ales oameni puternici, care să poată să facă multe lucruri pe lângă bucătărie.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește gătitul m-am gândit că sunt oricum eu acolo și îi pot ghida. Am un singur bucătar profesionist, în rest toți provin din alte domenii. Ceea ce ne unește pe toți este ambiția.”, a spus chef Florin Dumitrescu despre concurenții lui.

Astfel, echipa este formată din Arkanian (Artist), Iman Abushov (Director Comercial), Daniela Andronie Rădulescu (instructor fitness), Vlad Tănasie (Bucătar), Mariana Tarbuc (Consilier Primărie) și Daniel Tudor (Antreprenor).

ADVERTISEMENT

Sorin Bontea are trei cofetari în echipa sa

Chef Bontea are trei cofetari în echipa violet, despre care spune că este ca o “shaorma cu de toate”.

“Am în echipă de toate. Am o gospodină care are gust bun, am cofetari, am un fotograf pe care mizez că are simțul frumosului, am și oameni cu forță fizică pentru diverse misiuni. Ce să zic, cred că am echipa shaorma cu de toate.”, a spus celebrul bucătar.

Echipa este formată din Daniela Tănase (Solist vocal), Andrei Stoian (Bucătar), Francisc Șandor (Fotograf), Laura Eremia, Valentina Cornescu și Daniel Jumuga (Nobo), ultimii trei fiind cofetari.

Echipa verde, cea a lui Cătălin Scărlătescu, este mai diversificată, pentru că bucătarul a ținut ca fiecare să fie diferit ca să poată face lucrurile așa cum trebuie.

“Echipa mea e ca o echipă de fotbal. Trebuie să am și portar, și atacanți, și mijlocași.

Nu poți să pleci la drum cu 6 gemeni, așa că m-am gândit să îmi iau un om mai molcom, mai sfătos, o dansatoare frumoasă care să țină moralul echipei ridicat, o moldoveancă care are simțul frumosului, un ungur, o corporatistă și un bucătar cu multă încredere în el.”, spune Cătălin Scărlătescu.

Rebecca Bumpuțu (dansatoare), Tanya Povenscaia (Trainer în domeniul unghiilor), Lucian Pupăzan (“făuritor de fundulețe, adică tocătoare din lemn), Carmen Dîrvariu (Corporatist), Istvan Kozocsa și Raul Bodoșcă, ambii bucătari, fac parte din echipa condusă de Cătălin Scărlătescu.

Când începe emisiunea de la Antena 1

Emisiunea Chefi fără limite va avea premiera luni, 21 februarie, de la 20:30. Show-ul debutează cu trei ediții consecutive, difuzate luni, marți și miercuri.

Alături de chefi, concurenții vor străbate și vor spune povestea gastronomică a unora dintre cele mai frumoase insule din Grecia, cum ar fi Chios, Lesbos, Corfu, Creta sau Naxos.

ADVERTISEMENT