Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au ales concurenții în funcție de calități și aspecte diferite, de lucru care îi caracterizează chiar pe ei, dovadă că există o mare diversitate în rândul candidaților.
Prima ediție a emisiunii „Chefi fără limite” este filmată în insula Chios din Grecia, unde aromele și gusturile locale le vor da ceva bătăi de cap celor care au răspuns provocării.
Toate cele trei echipe de la Antena 1 au parte de un festin culinar și vizual, dar și probe care le vor depăși toate așteptările. Gătitul va atinge cu totul alt nivel pentru cei 18 concurenți.
„Am o echipă frumoasă, pe gustul meu, așa. Am făcut echipa mai mult după intuiție, cam așa o fac eu de obicei. Să aibă și un pic de gust în farfurie, vreau să și muncesc, dar vreau să mă și distrez în același timp”, a declarat Sorin Bontea pentru a1.ro.
Candidații din echipa juratului de la Antena 1 fac parte din echipa verde, unii din aceștia venind din industria muzicală, în timp ce alții au mai trecut prin bucătărie și în trecut.
„Eu când am făcut echipa asta, am făcut-o cumva pe stilul meu și anume bătăioși, respectuoși, oameni care vor să-și depășească limitele și oameni talentați”, a mărturisit Florin Dumitrescu, care coordonează echipa albastră.
View this post on Instagram
„Echipa mea e ca o echipă de fotbal. Trebuie să am și portar și atacanți și mijlocași. Nu poți să pleci la drum cu 6 gemeni, așa că m-am gândit să îmi iau un om mai molcom, mai sfătos, o dansatoare frumoasă care să țină moralul echipei ridicat, o moldoveancă care are simțul frumosului, un ungur, o corporatistă și un bucătar cu multă încredere în el”, a completat Cătălin Scărlătescu.
Cei 18 concurenți de la „Chefi fără limite” sunt gata să demonstreze că au calitățile necesare pentru a pune mâna pe marele premiu, care se ridică la valoarea de 30.000 de euro.
Ambiția, curajul și abilitățile culinare sunt „ingredientele” pe care mizează atât participanții, cât și cei trei jurați, care au mare încredere în echipele lor.