Life

Chefi la cuțite, 17 aprilie 2023. Profa de la Gașca Zurli a decis cine a câștigat amuleta. Ce s-a întâmplat în timpul show-ului

Chefi la cuțite, ediția din 17 aprilie 2023. Profa din Gașca Zurli a decis amuleta câștigătoare. Un concurent a făcut show în fața juraților.
17.04.2023 | 22:53
Chefi la cutite 17 aprilie 2023 Profa de la Gasca Zurli a decis cine a castigat amuleta Ce sa intamplat in timpul showului
Chefi la cuțite, ediția din 17 aprilie 2023. Sursa foto: Capturi Antena 1/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În ediția din 17 aprilie 2023 a emisiunii Chefi la cuțite, cea care a decis cine a câștigat amuleta a fost profa de la Gașca Zurli. Un concurent a venit în platoul reality show-ului și le-a pregătit o surpriză plăcută juraților.

Chefi la cuțite, ediția din 17 aprilie 2023. Mirela Retegan a desemnat câștigătorul amuletei

În acest sezon, cei trei chefi au un adversar la fiecare joc de amuletă. Acesta va munci din greu la fiecare banc de lucru pentru a le îngreuna treaba juraților, iar un invitat celebru va face degustarea.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, Mirela Retegan este cea care a degustat preparatele juraților. Decizia de a-l alege pe cel mai bun nu a fost una ușoară, deoarece fiecare fel de mâncare a fost bun. Apariția profei de la Gașca Zurli a pus și mai multă presiune pe chefi. În final, preparatul câștigător a fost decis.

Amuleta din ediția din 17 aprilie a emisiunii se duce la seif. Cel care a impresionat-o pe prezentatoarea a fost chef Marian Cernat. Bucătarul a avut un platou delicios, pentru care a fost desemnat câștigătorul avantajului.

ADVERTISEMENT

“E bine că amuleta asta s-a dus la seif, mă bucur că nu au câștigat-o colegii mei și mai am o șansă să o câștig la final. Eu chiar îmi pun speranța în seiful ăsta!”, a spus chef Florin Dumitrescu, potrivit a1.ro.

Ce s-a întâmplat în timpul ediției de astăzi

Tot în ediția din 17 aprilie, Bogdan Jurubiță a venit cu o premieră în istoria show-ului culinar difuzat la Antena 1. Concurentul în vârstă de 36 de ani este de profesie showman la restaurant și s-a gândit să-i surprindă pe chefi cu un adevărat spectacol.

ADVERTISEMENT

“La 18 ani, după terminarea liceului, am zis că trebuie să îmi câștig singur banii pentru hainele pe care mi le doream. Eram pasionat de haine de mic. Am primit următoarea ofertă, consilier de imagine într-un mall din București.

Acest brand al nostru și-a deschis între timp și un restaurant. (…) Zi de zi avem burger de aur, antricot de aur. (…) Sunt convins că nu a mai făcut asta nimeni până acum în România”, a povestit concurentul la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Concurentul și-a făcut apariția într-un mod spectaculos în platoul emisiunii, spre surprinderea celor trei chefi. Bogdan a făcut magie cu flăcări, iar chefii Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea l-au privit cu atenție și uimire.

Jurații se așteptau ca preparatele să sosească pe bandă, însă au fost cu adevărat surprinși să-l vadă pe concurent cum vine direct în platou, cu mâncarea și cu instrumentele pregătite.

“Ăsta e un show culinar! Talentat rău. (…) N-am cuvinte decât de laudă! Să faci treaba asta în fața clienților necesită o anumită atenție la detalii. Mă bucur că există și latura asta a bucătăriei astăzi!”, a spus chef Florin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT