Life

Chefi la Cuțite, 2 decembrie 2020. Concurent din echipa lui Scărlătescu, eliminat

02.12.2020 | 21:54
Chefi la Cutite 2 decembrie 2020 Concurent din echipa lui Scarlatescu eliminat
ADVERTISEMENT

După ce Alberto Chelu, cuțitul de aur al lui chef Florin Dumitrescu, a părăsit competiția, concurenții show-ului Chefi la Cuțite se pregătesc pentru o nouă eliminare pentru ediția de 2 decembrie.

UPDATE. Cei trei jurați au declarat că se mândresc foarte mult cu toți concurenții, care s-au descurcat foarte bine la această probă, menționând că este foarte greu să voteze cea mai slabă farfurie, din moment ce toate preparatele au fost delicioase.

ADVERTISEMENT

Din păcate pentru echipa lui Cătălin Scărlătescu, cea care a părăsit competiția este Lavinia Ilcău, spre surprinderea tuturor colegilor ei. Lavinia Ilcău s-a remarcat atât datorită talentului său culinar, cât și grație fizicului său de invidiat.

,,Ce să-i mai ceri?! Și-e depășit condiția mult mai mult decât ar fi putut s-o facă.”, a zis chef Cătălin Scărlătescu, mândru de evoluția concurentei.

ADVERTISEMENT

De asemenea, și Paul Maxim, cel de care Lavinia a fost foarte apropiată pe tot parcursul competiției, speculându-se că ar forma un cuplu, și-a mărturisit regretul cu privire la plecarea acesteia.

,,Nu mai are cine sa ma mângâie pe spate acum si nu mai am pe cine sa vau în brațe.”, a spus Paul Maxim.

ADVERTISEMENT

UPDATE. Într-o oră fanii Chefi la Cuțite vor afla cine este concurentul care va pleca acasă după un nou duel individual.

UPDATE. Gina Pistol i-a dat pe spate pe cei trei chefi și pe concurenți cu apariția sa. Prezentatoarea este de nerecunoscut.

ADVERTISEMENT

Sezonul 8 al emisiunii culinare Chefi la Cuțite a fost plin de tensiune, de provocări surprinzătoare și de eliminări la care concurenții și jurații nu s-ar fi așteptat, iar show-ul se apropie cu pași repezi spre finală.

Începând cu ora 20:30, telespectatorii pot urmări cea mai nouă ediție a emisiunii difuzate pe Antena 1, care se anunță a fi una tensionată și emoționantă.

Chefi la Cuțite, 2 decembrie 2020. O nouă eliminare surprinzătoare?

Sezonul 8 al emisiunii Chefi la Cuțite se apropie de final, iar lupta este tot mai strânsă. După eliminarea total neașteptată a unuia dintre cei mai buni bucătari, Alberto Chelu, pe care mulți l-au văzut în finală, concurenții au mari emoții în fața unei noi provocări.

Ediția de 2 decembrie se anunță a fi o ediție în care tensiunea atinge cote alarmante, iar concurenții încearcă din răsputeri să impresioneze cu preparatele lor. Pe rețelele de socializare, fanii își spun părerea cu privire la viitorul concurent eliminat.

Echipa lui Florin Dumitrescu este formată din Claudia Radu și Andrei Hîncu (Kanni), Sorin Bontea îi mai are în echipă pe Silviu Costan (Foca), Adrian Luca, Maria Șandru și Ionuț Belei, iar în echipa lui Cătălin Scărlătescu mai sunt Lavinia Ilcău
Cătălin Rizea, Paul Maxim, Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), Roxana Blenche și Cristian Boca, cuțitul său de aur.

Conform statisticilor, în echipa lui Sorin Bontea, cei mai slabi concurenți ar fi Silviu Costan (Foca) și Adrian Luca, la chef Florin Dumitrescu, concurentul care pare că riscă eliminarea este Andrei Hîncu (Kanni), iar la Cătălin Scărlătescu, toți concurenții chefului par să fie de același nivel.

Cu toate acestea, competiția este imprevizibilă și nu se poate spune cu exactitate cine va fi cel eliminat, dovadă fiind eliminările surprinzătoare care au avut loc în edițiile trecute, când unii dintre cei mai buni concurenți au părăsit emisiunea.

 

ADVERTISEMENT