Sport

Chekhovskiye Medvedi – Dinamo 20-30 în grupele Ligii Campionilor la handbal masculin. “Dulăii” au umilit campioana Rusiei

12.10.2019 | 15:59
Chekhovskiye Medvedi  Dinamo 2030 in grupele Ligii Campionilor la handbal masculin Dulaii au umilit campioana Rusiei
ADVERTISEMENT

Meciul Chekhovskiye Medvedi – Dinamo are loc sâmbătă, 12 octombrie, cu începere de la ora 16:00, în cadrul etapei a 4-a din grupa D a Ligii Campionilor la handbal masculin. Înaintea acestui meci echipa pregătită de Constantin Ştefan este liderul grupei, cu două victorii şi egalul din Elveţia, pe terenul lui Kadetten Schaffhausen, în timp ce ruşii, cu doar un succes şi două eşecuri, ocupă locul 5, penultimul. De reţinut însă că unicul succes a fost realizat acasă, 25-23, cu una dintre favoritele la calificare, echipa poloneză Wisla Plock.


Chekhovskiye Medvedi – Dinamo scor: 20-30 / „Dulăii” au câștigat la 10 puncte diferență în deplasarea din Rusia, chiar în fața campioanei. Următorul meci al lui Dinamo va fi pe 20 octombrie, de la ora 17:00, în Polonia, cu Wisla Plock. Dinamoviștii ocupă prima poziție din grupa D din Champions League cu 7 puncte, după 4 meciuri jucate. Întregul clasament îl puteți vedea AICI.

ADVERTISEMENT

Chekhovskiye Medvedi – Dinamo Live Stream Online Digi Sport şi Telekom Sport

Partida Chekhovskiye Medvedi – Dinamo se joacă sâmbătă, 12 octombrie, de la ora 16:00, în Palatul Sporturilor Olimpice din Cekhov, un orăşel de 65.000 de locuitori care face parte din districtul Moscova Oblast. Până în 1954 localitatea s.-a numit Lopasnia, după numele râului care o străbate, dar din acel an şi-a schimbat numele la indicaţia guvernului URSS, în onoarea fostului mare scriitor Anton Cehov. Jocul va fi televizat pe canalele Digi Sport şi Telekom Sport, dar îl veţi putea urmări şi în format LIVE VIDEO dacă veţi intra pe site-ul FANATIK.RO.

Jocul nu se anunţă a fi unul uşor pentru câini, pentru că vor avea în faţă cea mai bună echipă din handbalul masculin din Rusia, cu 16 titluri la activ din 2001 încoace. Clubul s-a format în 2001 pe bazele fostei ŢSKA Moscova, care s-a desfiinţat. În palmares mai figurează 7 Cupe ale Rusiei şi o Supercupă a Rusiei, precum şi trofeul EHF Cup Winners Cup în 2006.

ADVERTISEMENT
Chekhovskiye Medvedi – Dinamo. Românii sunt acum liderii grupei D a Ligii Campionilor

Ruşii sunt antrenaţi de omul care a câştigat toate titlurile cu echipa naţională

Un lucru foarte important, echipa este antrenată de rusul Vladimir Maksimov, un nume uriaş în acest sport, pentru că a fost selecţionerul care a reuşit să câştige cu Rusia titlul olimpic, pe cel mondial şi pe cel european. Nu există nici măcar un singur jucător în lot de alte origini decât autohtoni, majoritatea fiind componenţi ai echipei naţionale.

Chekhovskiye Medvedi – Dinamo. Ruşii au câştigat de 16 ori campionatul şi de 7 ori Cupa

Casele de pariuri acordă prima şansă lui Dinamo cu o cotă de 1,80, faţă de 2,40 pentru echipa rusă. Dacă în deplasare Chekhovskiye Medvedi nu a mişcat, fiind depăşită la scor şi în Danemarca, de GOG Gudme şi în Elveţia, de Kadetten, pe teren propriu a învins Wisla Plock şi acest lucru demonstrează că acasă este o echipă redutabilă.

ADVERTISEMENT