Life

Cheloo a recunoscut de ce afecțiune suferă. Juratul de la iUmor a dezvăluit că o are încă de la naștere

Cheloo, pe numele său real Cătălin Ștefan Ion, a dezvăluit care este afecțiunea pe care o are încă de când a venit pe lume. Vedeta a recunoscut totul.
20.11.2021 | 13:23
Cheloo a recunoscut de ce afectiune sufera Juratul de la iUmor a dezvaluit ca o are inca de la nastere
Cheloo suferă de o afecțiune din naștere. Juratul de la iUmor a spus despre ce este vorba. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cunoscutul rapper și jurat de la iUmor a scos la iveală afecțiunea de care suferă. Vedeta de la Antena 1 a dezvăluit totul în cadrul show-ului unde face echipă cu Delia și Mihai Bendeac.

Artistul a fost pus în dificultate de unul dintre concurenții de pe scena emisiunii, care a venit îmbrăcat cu o ținută ce nu a putut fi observată de vedetă.

ADVERTISEMENT

Așa a precizat Cheloo că are daltonism, o afecțiune pe care o are de la naștere. Concret, cântărețul nu poate distinge, în general, culorile de roșu și verde.

Cheloo suferă de o afecțiune din naștere. Juratul de la iUmor a spus despre ce este vorba

Cheloo nu vorbește foarte des despre viața sa personală sau de problemele medicală, însă de această dată s-a văzut nevoit să ofere o explicație în acest sens.

ADVERTISEMENT

Afecțiunea este una dificilă, fiind vorba de o boală ereditară, care le poate da mari dureri de cap oamenilor. Tulburarea de vedere constă în incapacitatea de a distinge unele culori de altele.

Cel mai des cei care suferă de daltonism nu reușesc să obțină permisul de conducere, dar nu este și cazul vedetei care circulă de ani buni pe străzile din România.

ADVERTISEMENT

Ce este daltonismul, boala pe care o are Cheloo

Boala, denumită științific cecitate cromatică, este o stare patologică cauzată de o defecțiune a retinei sau a unei porțiuni din nervul optic.

Este moștenită pe linie maternă, dar în general suferă de ea mai mulți bărbați decât femei. Este și cazul lui Cheloo, component al trupei Paraziții.

ADVERTISEMENT

Cheloo, discret cu viața sa personală. Ce spunea cum ceva vreme

Juratul de la iUmor nu dorește să vorbească despre familia sa și chiar reacționează urât când cei dragi sunt luați peste picior. Rapperul nu acceptă să fie călcat în picioare de nimeni.

„Lumea e preocupată de monden, de viața mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată.

Dacă mă întrebi de viața personală, nici nu mă interesează”, spunea vedeta în urmă cu ceva vreme, notează libertatea.ro.

ADVERTISEMENT