Life

Cheloo, surprins alături de familie. Cum își tratează „durul” de la iUmor soția atunci când nu îl vede nimeni

Cheloo, surprins în ipostaze inedite. Cum se poartă juratul de la iUmor cu iubita lui atunci nu știe că este filmat.
13.09.2022 | 10:29
Cheloo surprins alaturi de familie Cum isi trateaza durul de la iUmor sotia atunci cand nu il vede nimeni
Atunci când este cu familia, Cheloo lasă deoparte imaginea de bărbat dur. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cheloo și-a obișnuit fanii cu imaginea de bărbat dur, pe care puține lucruri îl înduplecă. E cel mai de temut jurat de la iUmor și nu de puține ori s-a înfuriat pe concurenți, totuși, în fața familiei, solistul ridică barierele. Acesta a fost surprins împreună cu iubita lui și copiii lor.

Cheloo, surprins alături de familie. În fața iubitei, duritatea juratului de la iUmor pălește

După un divorț cu scandal, Cheloo și-a refăcut viața alături de Daniela Moraru, femeia care i-a dăruit și doi copii. Cu toate că de-a lungul carierei sale a fost protagonistul mai multor situații controversate, artistul este un familist convins.

ADVERTISEMENT

Juratul de la iUmor o ține pe femeia iubită departe de lumina reflectoarelor și preferă să-și trăiască iubirea în privat. Chiar dacă este cunoscut pentru sobrietatea sa, în fața Danielei, duritatea pălește.

SpyNews l-a surprins pe membrul trupei Paraziții în vacanță. Acesta se află în Grecia și, pe tot parcursul unei plimbări, și-a ținut iubita de mână, mergând tot timpul unul lângă celălalt.

ADVERTISEMENT

Familia, punctul sensibil al lui Cheloo

La iUmor, Cheloo nu s-a certat doar cu Ana Morodan. Acesta a intrat în conflict cu mai mulți concurenți, printre care și Marian Ghiță, pe care l-a amenințat cu bătaia după ce acesta a făcut mai multe glume la adresa familiei artistului.

„Ce ştii tu despre familia mea? Că aici e un punct sensibil. Fratele tău îţi cere zece minute să mergi cu mine afară ca să reglăm o situaţie simpatică. Poate facem un altfel de roast.

ADVERTISEMENT

Eu pentru asta, dacă astăzi n-aş fi fost condamnat pentru 0,6 grame de iarbă oferite unui fraier, poţi să tai la montaj sau nu, eu te-aş fi călcat pe tine în picioare şi mi-aş fi asumat bărbăteşte un dosar penal.

Tu nu ştii nimic despre mine. Tu ai citit în ziare ceva, iar eu n-am vrut niciodată să le dau un drept la replică, pentru că este normal să-i ignori. Dacă tu semnezi o foaie în momentul ăsta şi spui că nu te duci la Poliţie, eu îţi cer să mergi cu mine afară”, i-a spus Cheloo concurentului, conform adevărul.ro. 

ADVERTISEMENT