Stiri sportive

Chelsea a distrus maşinăria de pase! Manchester City a înregistrat cea mai slabă posesie din istoria echipelor antrenate de Pep Guardiola

23.11.2019 | 22:31
Chelsea a distrus masinaria de pase Manchester City a inregistrat cea mai slaba posesie din istoria echipelor antrenate de Pep Guardiola
ADVERTISEMENT

Manchester City a stabilit un record negativ la meciul cu Chelsea și anume a avut cea mai slabă posesie din istoria echipelor antrenate de Pep Guardiola. În cele din urmă, „cetățenii” au câștigat duelul cu 2-1, deși Chelsea a deschis scorul.

Cea mai slabă posesie din istoria echipelor antrenate de Pep Guardiola

La confruntarea cu Chelsea, Manchester City a avut o posesie de doar 46,74%, ceea ce reprezintă cea mai slabă posesie din istoria echipelor antrenate de Pep Guardiola. Echipa lui Frank Lampard a deschis scorul prin Ngolo Kante (22) în minutul , iar elevii lui Pep Guardiola au întors scorul prin Kevin De Bruyne (29) și Riyad Mahrez (37).

ADVERTISEMENT

În urma victoriei, Manchester City continuă lupta de la distanță cu Liverpool și se află la 8 puncte distanță de „cormorani”. City s-a revanșat în fața fanilor pentru înfrângerea suferită pe „Anfield”, care i-a îndepărtat de primul loc din campionat.

Pep Guardiola încă speră la titlu

Chiar dacă Manchester City a pierdut meciul direct cu Liverpool, Pep Guardiola este convins că formația sa încă are șanse la titlu și crede că lupta se va duce până în ultima etapă, la fel cum s-a întâmplat în sezonul trecut de Premier League.

ADVERTISEMENT

Până atunci, „cetățenii” au șanse la Cupa Ligii Angliei, Cupa Angliei și Champions League. Guardiola nu a mai câștigat un trofeu Champions League din perioada în care o antrena pe FC Barcelona.

  • 2 este locul pe care îl ocupă Manchester City în Premier League cu 29 de puncte