Fotbal international

Chelsea a găsit înlocuitor pentru Courtois, dar fanii nu vor fi prea încântați

21.07.2018 | 11:27
Chelsea a găsit înlocuitor pentru Courtois

Chelsea a găsit înlocuitor pentru Courtois, dar fanii nu vor fi prea încântați. Maurizio Sarri și oficialii clubului s-au gândit să îl aducă pe Joe Hart de la Manchester City. Goalkeeperul a fost împrumutat la West Ham sezonul trecut și a jucat doar în 23 de meciuri, în care a primit 42 de goluri.

Thibaut Courtois este foarte aproape de un transfer la Real Madrid. Belgianul nu a discutat cu englezii despre o nouă înțelegere, deși a intrat în ultimul an de contract. Chelsea trebuie să găsească un înlocuitor pentru belgian. Londonezii riscă să își enerveze fanii prin aducerea lui Joe Hart, care a avut un sezon foarte slab la West Ham.

Hart este văzut drept o opțiune utilă de către conducerea clubului londonez, având în vedere că prețul lui este de doar 5,6 milioane de euro. Portarul englez a fost împrumutat la Torino în urmă cu doi ani, iar acum se află în cantonament cu City în SUA, deși i s-a spus că nu este în planurile pentru viitorul sezon.

Chelsea a găsit înlocuitor pentru Courtois

Joe Hart mai are 12 luni de contract cu Manchester City. Dacă nu vor reușit să îl vândă, “cetățenii” l-ar putea pierde gratis peste un an. Hart a mai jucat la Shrewsbury Town, Birmingham City, Tranmere Rovers și Blackpool. În întreaga carieră a jucat în 514 partide, în care a primit 577 de goluri. În 176 de ocazii a reușit să nu primească gol.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri