Fotbal international

Chelsea a intrat în cursă pentru semnătura lui Brad Young! Arsenal și Manchester United au pus și ele ochii pe copilul minune

10.02.2020 | 15:30
Chelsea a intrat în cursă pentru semnătura lui Brad Young! Arsenal și Manchester United au pus și ele ochii pe copilul minune
Sursa foto: Hartlepool United
ADVERTISEMENT

Chelsea, Arsenal Londra și Manchester United se luptă în aceste zile pentru a obține semnătura lui Brad Young. Tânărul portar face senzație la Hartlepool și este dorit de insistență de toate cele trei echipe din Premier League.

Brad Young, gigantul din poarta lui Hartlepool, dorit de Chelsea

Brad Young apără buturile formației de tineret a lui Hartlepool și s-a făcut rapid remarcat de granzii din Premier League. La doar 17 ani, Brad Young este un adevărat gigant la cei 1.95 metri înălțime ai săi și a bifat deja o selecție la naționala de tineret U18 a Angliei.

ADVERTISEMENT

Pentru o formație de Liga a 5-a cum e Hartlepool, transferul lui Young la Chelsea, echipă aparent favorită să-i obțină semnătura, ar putea fi o mană cerească.

Conform jurnaliștilor de la The Sun, londonezii vor fi nevoiți să plătească pentru Young o sumă de aproximativ 1 milion de euro.

ADVERTISEMENT

Un cuvânt greu de spus în transferul lui Young la Chelsea l-a avut Ross Turnbull, antrenorul cu portarii de la Hartlepool, fost jucător la Chelsea. Turnbull l-a lăudat pe Young cu fiecare ocazie și i-a convins pe oficialii celor două formații să bată palma pentru transferul tânărului portar.

Brad are potențial. Dacă o ține tot așa, dacă etica lui și puterea lui de muncă rămâne la acest nivel, are o șansă mare să ajungă fotbalist profesionist. Acesta trebuie să fie țelul său”, a declarat Turnbull.

Lupta pentru tinerele talente, o modă între granzii din Premier

Marile formații din Premier League duc mai mereu o luptă la baionetă pentru a obține semnătura celor mai buni tineri fotbaliști din Regatul Unit.

ADVERTISEMENT

Vara trecută, Arsenal și Manchester United s-au luptat până în ultima secundă pentru a-i oferi un contract de profesionist jucătorului estonian Karl Hein.

Câștig de cauză au avut „tunarii”, însă rămâne de văzut dacă tânărul Hein va face vreodată pasul spre Premier League.

  • 845 de milioane de euro e valoarea lotului lui Chelsea Londra
  • 1.4 milioane de euro e valoarea lotului lui Hartlepool
ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri