Fotbal international

Chelsea a jucat într-un echipament special în partida cu Nottingham Forest. Echipa lui Frank Lampard a celebrat 50 de ani de la câștigarea primei Cupe

05.01.2020 | 18:48
Chelsea a jucat intrun echipament special in partida cu Nottingham Forest Echipa lui Frank Lampard a celebrat 50 de ani de la castigarea primei Cupe
ADVERTISEMENT

Chelsea a câștigat partida cu Nottingham Forest cu 2-0 și a jucat într-un echipament special, care a fost creat pentru a celebra 50 de ani de la prima Cupă a Angliei câștigată de „the blues”.

Echipamentul special al lui Chelsea

Chelsea a avut un echipament special la partida cu Nottingham Forest din FA Cup, care a fost creat pentru a sărbători 50 de ani de la câștigarea primei Cupe a Angliei, împotriva lui Leeds United, 2-1.

ADVERTISEMENT

Noul echipament le-a purtat noroc elevilor lui Frank Lampard, iar aceștia s-au impus cu 2-0. Golurile lui Chelsea au fost marcate de Callum Hudson-Odoi în minutul 6 și de Ross Barkley în minutul 33.

Trupa lui Frank Lampard are de tras serios pentru a putea spera la un trofeu în acest an, mai ales că în primul meci din 2020 Chelsea a scos doar un rezultat de egalitate în deplasarea de la Brighton (1-1). Chelsea mai are șanse în actualul sezon doar la Cupa Angliei și la trofeul UEFA Champions League, iar Frank Lampard țintește ambele competiții, FA Cup fiind mai accesibilă.

ADVERTISEMENT

Tottenham s-a încurcat în Cupă, deși Mourinho a folosit titulari

Tottenham s-a încurcat în runda 3 din Cupa Angliei și a obținut doar un rezultat de egalitate pe terenul lui Middlesbrough, 1-1.

Chiar dacă Jose Mourinho a folosit titularii împotriva formației din liga a doua din Anglia, jucătorii nu s-au ridicat la nivelul arătat în urmă cu un sezon și au fost aproape de eliminare.

ADVERTISEMENT

Pentru gazde a deschis scorul Fletcher în minutul 50, în timp ce pentru Tottenham a egalat brazilianul Lucas în mintuul 61.

În urma remizei, partida va fi redisputată pe terenul lui Tottenham, marți, 14 ianuarie.

Tottenham mai are șanse în actualul sezon doar la câștigarea Cupei Angliei, motiv pentru care Jose Mourinho a introdus titularii cu Middlesbrough și UEFA Champions League, competiție în care Tottenham a ajuns până în finală anul trecut.

ADVERTISEMENT
  • 965.000.000 de euro este valoare lotului lui Tottenham, conform transfermarkt.com