Sport

Chelsea, aproape de o nouă lovitură! Ce jucător de la Manchester City mai poate ajunge pe Stamford Bridge după Raheem Sterling

Chelsea e gata să dea un nou tun pe piața transferurilor după aducerea lui Raheem Sterling. Londonezii sunt dispuși să plătească încă 48 de milioane de euro pentru aducerea lui Nathan Ake de la City.
10.07.2022 | 10:51
Chelsea aproape de o noua lovitura Ce jucator de la Manchester City mai poate ajunge pe Stamford Bridge dupa Raheem Sterling
Chelsea ar putea achita lui Manchester City 101 milioane de euro în doar câteva zile pentru Raheem Sterling și Nathan Ake. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Chelsea a reușit să îl transfere de la Manchester City pe Raheem Sterling pentru 53 de milioane de euro, însă londonezii sunt aproape să îl readucă și pe Nathan Ake, fundașul central olandez de 27 de ani.

Chelsea, la un pas să îl transfere de la Manchester City și pe Nathan Ake

Chelsea are nevoie disperată de un fundaș central după plecările lui Antonio Rudiger și Andreas Christensen, iar Nathan Ake are șanse mari să ajungă pe Stamford Bridge.

ADVERTISEMENT

Clubul londonez a ajuns deja la un acord cu impresarul jucătorului privind detaliile contractului și trebuie doar să se înțeleagă cu Manchester City pentru o sumă de transfer.

„Cetățenii” cer 48 de milioane de euro pentru a-l lăsa pe Nathan Ake să plece, iar Chelsea e dispusă să achite această sumă. Astfel, în doar câteva zile Chelsea ar putea să le achite celor de la Manchester City 101 milioane de euro!

ADVERTISEMENT

Nathan Ake a ajuns în Premier League în 2011, când a fost transferat chiar de Chelsea de la Feyenoord, însă a jucat foarte puțin și a fost vândut la Bournemouth în 2017, pentru 22 de milioane de euro. Ake a ajuns la Manchester City, în 2020, când a fost cumpărat cu 45 de milioane de euro.

Chelsea, nevoie disperată de încă un fundaș central

Antonio Rudiger și Andreas Christensen au plecat deja de la Chelsea, iar lonodezii sunt aproape să mai piardă un jucător important care poate evolua și pe postul de fundaș central: Cesar Azpilicueta, dorit cu insistență de Barcelona.

ADVERTISEMENT

Chelsea are pe listă mai multe variante pentru postul de fundaș central, printre care: Matthijs de Ligt (Juventus), Kalidou Koulibaly (Napoli), Milan Skriniar (Inter) sau Presnel Kimpembe (PSG).

Cristiano Ronaldo și Neymar, marile lovituri ale lui Todd Boehly din această vară

Cristiano Ronaldo și Neymar Jr. ar putea juca la Chelsea în acest sezon! Conform reputatului jurnalist David Ornstein, patronul lui Chelsea a negociat cu Jorge Mendes în Portugalia transferul lui Cristiano Ronaldo la Chelsea.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii englezi de la Sky Sports spun că Neymar ar putea ajunge și el la Chelsea, iar starul brazilian este deschis la negocieri.

ADVERTISEMENT