Fotbal international

Verdict amânat în derby-ul londonez! Remiză albă pe Stamford Brigde

Chelsea şi Arsenal s-au întâlnit în prima manşă a derby-ului londonez din semifinalele Cupei Ligii, dar spectacolul de pe Stamford Bridge a lăsat de dorit.
10.01.2018 | 16:00
Verdict amanat in derbyul londonez Remiza alba pe Stamford Brigde

UPDATE, ora 23:50 / Gazdele au dominat teritorial jocul, dar nu şi-au creat foarte multe ocazii de gol. Arsenal a părut mulţumită să plece cu prima şansă în manşa retur, astfel că scorul de 0-0 a fost unul normal. Verdictul se va da peste două sptămâni pe Emirates Stadium.


Chelsea – Arsenal LIVE STREAM Cupa Ligii. A doua semifinală tur a Cupei Ligii în Anglia, anul acesta numită Carabao Cup, după numele sponsorului competiţiei, reprezintă cel mai vechi şi mai îndrăgit derby londonez. Atât Chelsea, cât şi Arsenal nu pot avea ca obiective pe plan intern în acest sezon decât să termine în primele patru, pentru a prinde loc de Champions League şi să atace orice Cupă (a Ligii, Cupa Angliei) pentru a avea măcar un trofeu în această stagiune.

Chelsea – Arsenal LIVE STREAM Cupa Ligii. Cele două echipe s-au întâlnit cu puţin timp în urmă în Premier League, pe terenul tunarilor. La capătul unui meci nebun, s-a terminat nedecis, 2-2, Arsenal egalând în prelungirile timpului regulamentar. Şi acum se aşteaptă cam acelaşi scenariu, cu un joc ofensiv de ambele părţi. Chelsea nu a reuşit sezonul trecut să învingă pe Arsenal nici în campionat, nici în Cupă şi pare a continua pe aceeaşi linie.

Chelsea – Arsenal LIVE STREAM Cupa Ligii. De când nu au mai luat tunarii trofeul

Chelsea – Arsenal LIVE STREAM Cupa Ligii. Tunarii vor fi din nou lipsiţi de prezenţa antrenorului Arsene Wenger, în continuare suspendat, iar ca jucători sunt destui absenţi de marcă, în frunte cu Giroud şi Ramsey, la care s-au adăugat acum Mustafi şi Xhaka, care au şanse reduse să se refacă până la ora meciului de pe Stamford Bridge. Chelsea nu are probleme de lot.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Chelsea – Arsenal LIVE STREAM Cupa Ligii. Ambii antrenori sunt fermi în declaraţiilor lor. Obiectivul este câştigarea Cupei Ligii, pe care Chelsea şi-a adjudecat-o în 2015, în timp ce tunarii nu au mai reuşit acest lucru de 25 de ani! Ambele echipe au meciuri abordabile în weekend, în Premier League, Chelsea, acasă cu Leicester şi Arsenal la Bournemouth.