VIDEO. Chelsea, primul ŞOC! Eşec cu 2 eliminări. Ce scrie presa

Premier League, video, Chelsea-Burnley

Campioana Chelsea trebuia să aibă un debut liniştit de sezon împotriva lui Burnley, o echipă care va lupta pentru evitarea retrogradării. Dar, londonezii au avut parte de un şoc pe Stamford Bridge. 

Gary Cahill a fost eliminat în minutul 14 pentru o intervenţie dură şi apoi oaspeţii au lovit năprasnic. Vokes a deschis scorul în minutul 24, apoi Ward (39) a majorat avantajul, iar acelaşi Vokes a dus scorul la 3-0 în minutul 43.

Cu om în minus şi 0-3 handicap, Chelsea avea şanse minime să mai scoată ceva din meci. Dar, cu toate acestea, lononezii au încercat. Morata a readus speranţele în minutul 69, însă în loc de un nou gol, londonezii au avut parte de o nouă eliminare. Fabregas a fost trimis în tribune după un fault dur.

Cu doi oameni în minus, Chelsea a mai marcat o dată prin David Luiz, în minutul 88. A fost prea târziu să se mai întâmple ceva şi campioana Angliei pierde meciul de debut, 2-3 împotriva unei echipe slab cotate.

The Sun: "Start şocant" 

Presa din Anglia nu i-a iertat pe jucătorii lui Conte după acest meci. Daily Mail scrie că jucătorii lui Chelsea au fost huiduiţi de proprii fani după primul meci şi remarcă problemele de vestiar pe care şi le-a creat Conte în această vară: vânzarea lui Matic la United, excluderea lui Diego Costa din lot şi plecarea lui John Terry: "Campionii, huiduiţi după un singur meci. Chelsea, în haos" 

cchhh

The Sun scrie despre startul şocant pentru campionii Angliei: "Cahill şi Fabregas văd roşu, iar campania de apărare a titlului are parte de un start şocant"

ewfw

viewscnt
OraPostulSportEveniment
17:15Telekom Sport 1
La Liga Real Madrid - Deportivo
1 EUR4.6614 lei+0,0100
1 USD3.7984 lei-0,0070
1 XAU163.0820 lei+0,4074