Carousel hot news

“Chelsea e peste Schalke, dar scoatem un rezultat pozitiv”

Preşedintele de onoare al "roş-albaştrilor", Viorel Păunescu, a vorbit, pentru FANATIK, despre partida cu Chelsea din această seară, fiind de părere că Steaua are puterea să cîştige în...
01.10.2013 | 17:23
“Chelsea e peste Schalke, dar scoatem un rezultat pozitiv”
Viorel Paunescu

Preşedintele de onoare al “roş-albaştrilor”, Viorel Păunescu, a vorbit, pentru FANATIK, despre partida cu Chelsea din această seară, fiind de părere că Steaua are puterea să cîştige în faţa londonezilor.

“Steaua a avut o pornire mai şubredă puţin, pentru că a luat bătaie cu Schalke. Una peste alta, Steaua a jucat bine, dar Schalke a fructificat ocaziile. Noi, în schimb, am ratat. La un moment dat, în repriza a doua, nu a mai contat, echipa noastră a căzut.

Chelsea e peste Schalke, a fost peste nemţi şi cînd a venit la Bucureşti, şi a pierdut cu 1-0. Pe noi ne-ar multumi şi egalul, categoric. Cred că avem şansa să scoatem şi un rezultat pozitiv, Steaua fiind o echipă puternică, la ora actuală. Nicio echipă din România nu poate trece peste ea.

La stelişti, poate marca oricine. Aş vrea sa văd că marchează toţi care sînt mai tineri, dar cred ca Szukala e unul dintre cei care ar putea marca, apare foarte bine la cornere şi la fazele fixe, Piovaccari e un jucător de atac, a dovedit că e bun, Kapetanos, de asemenea”, a declarat Viorel Păunescu.

Steaua o va întîlni pe Chelsea în această seară, de la ora 21.45, pe Naţional Arena, partidă ce va fi transmisă de Digi Sport 1 şi LiveText pe FANATIK.RO.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri