Cele mai citite

Chelsea este cea mai ACTIVĂ echipă pe piaţa transferurilor! Ultima achiziţie!

Chelsea a anunţat ieri în mod oficial transferul lui Diego Costa. Astăzi, gruparea pregătită de Jose Mourinho a ajuns la un acord cu Atletico Madrid pentru transferul lui Filipe Luis. Brazilianul...
16.07.2014 | 17:50
Chelsea este cea mai ACTIVĂ echipă pe piaţa transferurilor! Ultima achiziţie!

Chelsea a anunţat ieri în mod oficial transferul lui Diego Costa. Astăzi, gruparea pregătită de Jose Mourinho a ajuns la un acord cu Atletico Madrid pentru transferul lui Filipe Luis. Brazilianul va merge săptămîna viitoare la Londra pentru a efectua vizita medicală. Chelsea va plăti în schimbul său 25.000.000 de euro.

Fundaşul va purta numărul 3, lăsat vacant de Ashley Cole după plecare la AS Roma. Filipe Luis, în vîrstă de 28 de ani a jucat 127 de partide oficiale în tricoul celor de la Atletico şi a marcat două goluri. A cîştigat împreună cu gruparea iberică un campionat, o cupă, Europa League si de două ori Supercupa Europei, una chiar împotriva lui Chelsea. Apărătorul brazilian este al 3-lea jucător de la Atletico care ajunge pe Stamford Bridge. După Diego Costa, căruia i s-a plătit clauza de reziliere, si Thibaut Courtois, care revine după un împrumut de doi ani la Madrid.

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri