Sporturi

Chelsea face valuri la propriu. Joacă polo la Dinamo și în naționala României: ”Ne lovim, nu ținem cont”

15.03.2021 | 09:44
Chelsea face valuri la propriu Joaca polo la Dinamo si in nationala Romaniei Ne lovim nu tinem cont
Chelsea face valuri la propriu. Joacă polo la Dinamo și în naționala României: ”Ne lovim, nu ținem cont”. FOTO: Instagram Chelsea Gandrabura
ADVERTISEMENT

Are 20 de ani și este una dintre cel mai sexy sportive din România. Născută în Republica Moldova, Chelsea Gandrabura este pe cât de frumoasă, pe atât de talentată într-o disciplină sportivă, polo, poate atipică pentru fete.

În România a ajuns în urmă cu cinci ani când a fost legitimată la Dinamo. Ulterior a devenit căpitanul echipei de polo și om de bază și în naționala României, fiind una dintre cele mai apreciate sportive în ”branșa” ei.

ADVERTISEMENT

Chelsea nu face valuri doar în bazinul de polo. Frumoasa moldoveancă este și studentă la Facultatea de Administrație Publică și are o carieră în plină ascensiune și în modeling.

Lumea nu știe ce se întâmplă sub apă

Chelsea Gandrabura a devenit o prezență obișnuită pe canalele media din țara noastră. Recent, aceasta a povestit că polo-ul este o disciplină extrem de dură. Multe lucruri se întâmplă sub apă, ferite de ochii privitorilor.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Chelsea🐍 (@chelseagandrabura)

”Dacă despre polo-ul masculin se spune că este un sport dur, să știți că nici în cel feminin lucrurile nu sunt mai delicate. Sub apă se dau pumni, picioare, chiar este un sport foarte dur. Deasupra apei nu prea se vede.

Suntem mult mai impulsive decât bărbații. Loviturile și zgârieturile există la orice meci. Am avut și fractură la mână. Ne lovim, nu prea ținem cont de chestiile astea”, a povestit Chelsea pentru as.ro.

ADVERTISEMENT

Polo, modeling? Până la un moment dat, apoi vrea o carieră în administrație

Când nu este la antrenamente sau la școală, Chelsea Gandrabura participă la ședințe foto, iar imaginile postate pe rețelele de socializare adună mii de like-uri.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Chelsea🐍 (@chelseagandrabura)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Chelsea🐍 (@chelseagandrabura)

Moldoveanca visează la o carieră în administrație, după ce va decide să pună capăt celei sportive: ”Visul meu e să ajung în Minister sau într-o funcție conducere”, spune fără modestie Chelsea.

ADVERTISEMENT

Sportiva a mai povestit că numele ei nu are vreo legătură cu pasiunea pentru fotbal a cuiva din familie. A fost o întâmplare faptul că atunci când ea s-a născut tatăl ei muncea în Londra, iar părinții au decis să-i dea numele celebrului club de fotbal.

ADVERTISEMENT