Premier League

Chelsea l-a transferat pe atacantul Timo Werner. Germanul nu va mai juca pentru Leipzig în Champions League

18.06.2020 | 12:51
Chelsea la transferat pe atacantul Timo Werner Germanul nu va mai juca pentru Leipzig in Champions League
ADVERTISEMENT

Oficialii clubului Chelsea Londra au anunțat transferul atacantului formației RB Leipzig, Timo Werner, care are parte de un sezon fantastic în Bundesliga.

În comunicatul postat pe site-ul oficial, Chelsea a precizat că internaționalul german în vârstă de 24 de ani va rămâne la Leipzig până la finalul sezonului din Bundesliga, adică până la 27 iunie.

ADVERTISEMENT

Timo Werner se va alătura lotului londonezilor începând cu luna iulie, ceea ce înseamnă că jucătorul va renunța să mai evolueze cu RB Leipzig la fazele finale ale Champions League.

Timo Werner s-a transferat la Chelsea și renunță la Champions League

În consecință, odată cu transferul la Chelsea, Timo Werner a renunțat la Champions League, acolo unde se calificase alături de RB Leipzig în sferturile de finală, după dubla cu Tottenham Hotspur.

ADVERTISEMENT

Pentru că se va prezenta sub comanda lui Frank lampard din luna iulie, atacantul german nu va mai fi prezent la turneul ”Final Eight” al Champions League, caare se va desfășura la Lisabona în perioada 12-23 august.

”Sunt încântat să semnez cu Chelsea, este un moment de mare bucurie pentru mine să mă alătur acestui mare club. Aștept cu nerăbdare sezonul viitor alături de noii mei coechipieri, noul meu manager și bineînțeles fanii lui Chelsea. Împreună avem un viitor foarte reușit în fața noastră”, a declarat Werner.

ADVERTISEMENT

În actualul sezon, internaționalul german a marcat 32 de goluri și a dat 13 pase decisive în 43 de meciuri jucate în toate competițiile. Timo Werner este al doilea cel mai bun marcator din Bundesliga, cu 26 de reușite, fiind devansat doar de polonezul Robert Lewandowski.

Pe lângă Timo Werner, Chelsea și-a mai asigurat pentru sezonul viitor serviciile lui Hakim Ziyech de la Ajax Amsterdam, iar următoarele ținte le reprezintă mijlocașul Kai Havertz de la Bayer Leverkusen și fundașul Bel Chilwell de la Leicester City.

ADVERTISEMENT