Fotbal international

Chelsea – Liverpool 2-0 în Cupa Angliei. Echipa lui Jurgen Klopp a fost făcută KO pe Stamford Bridge. Londonezii sunt în sferturi. VIDEO cu rezumatul

03.03.2020 | 23:07
Chelsea  Liverpool 20 in Cupa Angliei Echipa lui Jurgen Klopp a fost facuta KO pe Stamford Bridge Londonezii sunt in sferturi VIDEO cu rezumatul
ADVERTISEMENT

Chelsea și Liverpool se întâlnesc marți, de la ora 21:45, în cel mai așteptat meci al optimilor de finală ale Cupei Angliei. Pe ”Stamford Bridge” vom asista la un duel între două echipe care au dezamăgit în ultima perioadă.


 

UPDATE, 3 martie 2020, ora 23:39 / Fluier final! Chelsea învinge cu 2-0 pe Liverpool. Londonezii sunt calificați în sferturile de finale ale Cupei Angliei. 

ADVERTISEMENT

Min. 64: GOOOOOOOOOOL Barkley! Londonezii conduc cu 2-0 și sunt ca și calificați în sferturile de finală

Min. 13: GOOOOOOOOOOOOOOL Willian! Chelsea deschide scorul pe Stamford Bridge


START DE MECI 

Echipele de start:

  • Chelsea XI: Kepa, Azpilicueta, Rudiger, Zouma, Alonso, Gilmour, Kovacic, Barkley, Willian, Pedro, Giroud
  • Liverpool XI vs Chelsea: Adrian, Williams, Van Dijk, Gomez, Robertson, Fabinho, Lallana, Jones, Minamino, Mane, Origi
ADVERTISEMENT

Chelsea – Liverpool Live Stream Online Eurosport 1

După ce Arsenal a devenit luni, după succesul cu Portsmouth, prima echipă calificată în sferturile de finală ale Cupei Angliei, ziua de mați aduce alte trei meciuri: WBA – Newcastle, Reading – Sheffield United și Chelsea – Liverpool.

Duelul de la Londra dintre echipele lui Frank Lampard și Jurgen Klopp reprezintă punctul de atracție al serii și al acestei faze din cea mai veche competiție a fotbalului.

ADVERTISEMENT

Cele două echipe vin după rezultate modeste pe plan intern și european. Gazdele sunt ca și eliminate din Liga Campionilor după un 0-3 sec cu Bayern Munchen pe teren propriu.

Dincolo, Liverpool a cedat și ea, însă doar 0-1 la Madrid, cu Atletico, și încă păstrează șanse importante pentru calificarea în sferturile de finală ale competiției.

ADVERTISEMENT

Liverpool, în cărți pentru tripla istorică ”Liga Campionilor, Premier League, Cupa Angliei”

Liverpool continuă să lupte pe trei fronturi în această primăvară. În campionat nu mai sunt mari probleme pentru trupa lui Jurgen Klopp, avansul față de Manchester City fiind deja unul mult prea mare.

În UEFA Champions League, cormoranii au ceva emoții cu puternica Atletico Madrid, după eșecul cu 0-1 din Spania, însă pe Anfield va fi greu pentru trupa lui Simeone să reziste.

Chelsea, speranțe la Cupă și la un loc de Champions League

Ca și eliminată din Champions League, Chelsea mai are două obiective în acest sezon. Primul și cel mai apropiat temporal e Cupa Angliei, însă are de trecut un hop uriaș în optimi.

În ceea ce privește Premier League, Chelsea ocupă locul 4 după 28 de etape, însă Manchester United, Tottenham, Wolves și revelația Sheffield United pot oricând să pună probleme.

ADVERTISEMENT
Tags: