Fotbal international

Conte salvează un sezon cenuşiu la Chelsea! A câştigat Cupa Angliei

19.05.2018 | 18:43
Conte salveaza un sezon cenusiu la Chelsea A castigat Cupa Angliei

Chelsea – Manchester United LIVE STREAM finala Cupei Angliei. Chelsea – Manchester United se va juca sâmbătă, de la ora 19:15, în finala Cupei Angliei. Partida se va disputa pe stadionul “Wembley”, într-o reeditare a ultimului act din sezonul 2006-07, prima finală care a fost găzduită de arena care a fost inaugurată în martie 2007. Pentru Antonio Conte, meciul cu Manchester United va fi, cel mai probabil, ultimul pe banca tehnică a lui Chelsea, antrenorul italian având şanse mici să continue la formaţia de pe “Stamford Bridge”. Totuşi, Lukaku se află pe bancă şi ar putea intra pe parcursul partidei.

UPDATE: ora 21:10 Chelsea câştigă Cupa Angliei şi salvează un sezon cenuşiu. Pentru Jose Mourinho singurul aspect pozitiv este clasarea pe locul 2 în campionat şi calificarea în grupele Champions League, acolo unde nu va fi însă şi Chelsea, care va juca doar în Europa League.


UPDATE: în minutul 21 Eden Hazard a făcut o cursă superbă şi lui Phil Jones nu i-a mai rămas decât să ăl faulteze în careu. Penalty pentru Chelsea: tot Hazard este cel care a executat şi a deschis scorul: 1-0 Chelsea!

VEZI VIDEO AICI

 


UPDATE: ora 19:15 A început marea finală de pe Wembley. Manchester United caută singurul trofeu din acest sezon. Antonio Conte are puţine şanse să rămână la Chelsea chiar şi dacă va lua trofeul.


UPDATE: ora 19:00 Cu un sfert de oră înaintea începerii finalei şi stadionul Wembley a ţinut să onoreze marele eveniment care a avut loc sâmbătă în Regat, nunta prinţului Harry cu Meghan, după cum se poate vedea în imagine.

Finala Cupei Angliei. Şi stadionul Wembley a acordat onorul cuvenit evenimentului din Regat, nunta prinţului Harry cu Meghan
Finala Cupei Angliei. Şi stadionul Wembley a acordat onorul cuvenit evenimentului din Regat

UPDATE: ora 18:40 Se ştiu distribuţiile celor două formaţii. Atacul lui United pare slăbit prin absenţa golgeterului belgian Romelo Lukaku. Cei trei din faţă, Lingard-Rashford-Sanchez nu îi entuziasmează pe fanii “diavolilor”.

Chelsea - Manchester United. Distribuţiile celor două finaliste ale Cupei Angliei. Marele absent este belgianul Romelo Lukaku
Chelsea – Manchester United. Distribuţiile celor două finaliste ale Cupei Angliei

UPDATE 11.15 / Jose Mourinho le-a transmis un mesaj suporterilor lui Chelsea, echipă cu care a cucerit Cupa Angliei în urmă cu 11 ani.  “Singurul lucru pe care pot să îl spun despre fanii lui Chelsea este că din ziua în care am ajuns acolo și până în ziua în care am fost demis au fost cu mine necondiționat. (…) Nu voi uita asta niciodată pentru că doar suporterii adevărați fac asta. Au fost fenomenali. Apoi am venit la Manchester și dacă unii nu mă mai plac sau mă urăsc, nu pot să controlez asta.”


Chelsea – Manchester United LIVE STREAM finala Cupei Angliei.  Înaintea meciului, Cesc Fabregas i-a transmis un mesaj de dragoste lui Jose Mourinho. Antrenorul portughez are o singură problemă înaintea ultimului act de pe “Wembley”. “Martial este apt, în timp ce în cazul lui Lukaku trebuie să aşteptăm până în ultimul moment. Nu vreau să mint şi să spun că nu va juca şi să fie pe teren sau invers”, a declarat Jose Mourinho.

Chelsea – Manchester United LIVE STREAM finala Cupei Angliei. “Diavolii”, avantaj în competiţie

Chelsea – Manchester United LIVE STREAM finala Cupei Angliei. Manchester United a cucerit de 12 ori Cupa Angliei, cel mai recent succes datând din sezonul 2015-16. De cealaltă parte, Chelsea a câştigat de şapte ori trofeul, şase ani au trecut de ultimul succes în competiţie al formaţiei londoneze. În cazul în care formaţia antrenată de Jose Mourinho va câştiga trofeul, Manchester United o va egala pe Arsenal, care a triumfat de 13 ori în Cupa Angliei până în prezent.