Fotbal international

Chelsea-Manchester United 0-2 în Cupa Angliei! “Diavolii”, calificare fără emoţii în sferturi! Cine este următorul adversar

18.02.2019 | 23:00
ChelseaManchester United 02 in Cupa Angliei Diavolii calificare fara emotii in sferturi Cine este urmatorul adversar

Manchester United a învins-o pe Chelsea, scor 2-0, în optimile de finală. “Diavolii” au obţinut calificarea în sferturi graţie golurilor marcate de Ander Herrera şi Paul Pogba. Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.

UPDATE, ora 23:41 / După terminarea meciului Chelsea – Manchester United 0-2 s-a efectuat tragerea la sorţi pentru sferturile de finală din FA Cup.

Swansea City – Manchester City

Watford – Crystal Palace

Wolverhampton – Manchester United

Millwall – Brighton


Min. 45+1 / GOOOOOL Manchester United! Paul Pogba a dublat avantajul “diavolilor”.

Min. 31 / GOOOOOL Manchester United! Ander Herrera a deschis scorul cu o lovitură de cap.

UPDATE, ora 21:30 / A început meciul Chelsea – Manchester United.


UPDATE, ora 20:35 / Au fost anunţate formaţiile de start pentru meciul Chelsea – Manchester United.


Acesta ar fi deschis deja tratative concrete cu francezul Zinedine Zidane, pentru a-l înlocui pe Sarri, dar fostul câștigător a nouă trofee cu Real Madrid a pus condiții dure: Hazard să continue și buget în vară de 250 de milioane euro pentru transferuri, pe care el le va socoti care sunt cele necesare. Până una alta Chelsea are în față un meci foarte greu în Cupă, United reușind să elimine pe Arsenal, la Londra, într-o etapă precedentă.

Chelsea – Manchester United LIVE STREAM și LIVE VIDEO pe Eurosport 1

Partida Chelsea – Manchester United se joacă luni, 18 februarie, cu începere de la ora 21:30 pe stadionul Stamford Bridge, în cadrul optimilor de finală ale Cupei Angliei, fiind ultimul meci din această rundă. Meciul din optimile de finală din FA Cup se va disputa luni, de la ora 21:30. Puteți însă intra pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări meciul de pe Stamford Bridge în format LIVE VIDEO.

Chelsea - Manchester United. Oaspeții, cu mari probleme de lot
Chelsea – Manchester United. Oaspeții, cu mari probleme de lot

Chelsea nu are probleme importante de lot, dar presa britanică a scris că este posibil ca Maurizio Sarri să înceapă în atac, în locul experimentatului Higuain, cu puștiul de 18 ani Callum Hudson-Odoi, jucătorul dorit de Bayern Munchen. La United situația e mult mai complicată, mai ales că în weekend primește vizita în campionat a lui Liverpool. Ole Gunnar Solskjaer nu îi are la dispoziție pe Anthony Martial, Jess Lingard, Antonio Valencia, Marcos Rojo și Mateo Darmian. În poartă va intra Romero, care a apărat în Cupă. În atac, Rashford va fi lăsat la odihnă și revine masivul Lukaku. La pariuri Chelsea e dată favorită, cu 1,90, United având 3,70 la victorie și egalul e cotat cu 3,40.