Foto. Incident la baza lui Chelsea. Ce urmări a lăsat pentru antrenorul Conte

Sergiu Preda    Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
13/01/2018, 12:03
Foto. Incident la baza lui Chelsea. Ce urmări a lăsat pentru antrenorul Conte GALERIE FOTO

Joi, 11 ianuarie, un vânt puternic a bătut timp de câteva ore deasupra Londrei. Pe lângă câţiva copaci şi acoperişurile unor case mai modeste afectată de stihia naturii a fost şi baza de pregătire a campioanei Chelsea, situată în complexul Cobham. Din fericire, jucătorii şi stafful erau la lucru la ora când avea să se producă un incident, care, de puţin, nu a avut urmări tragice.

Antrenorul Antonio Conte şi componenţii lotului îşi desfăşurau pregătirea, în schimb directorul de comunicaţii al clubului, Steve Atkins  se îndrepta spre maşina pe care o ţinea lângă cea a lui Conte, în parcarea complexului. În acel moment, din cauza vântului un blat de sticlă de la terasă s-a desprins şi a căzut cu mare zgomot pe maşina italianului şi foarte aproape de Atkins, care a avut multă şansă că nu s-a trezit cu el în cap, ceea ce i-ar fi pus serios viaţa în pericol. 

S-.a petrecut în parcarea lui Chelsea

Antonio Conte, deşi are un salariu impresionant, 12 milioane euro anual, majorat substanţial după câştigarea titlului în ultimul sezon (pe atunci avea doar 7), nu conduce o maşină de lux, ci un Nissaan Juke, care valorează 20.000 de euro. Explicaţia italianului pare destul de logică. El spune că maşina o mai ia şi soţia sa, pentru a merge la şcoală după fiica lor şi fiind mai mică este mai uşor de condus cu volanul pe dreapta.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Conte a mai spus că niciodată nu a fost atras de maşinile mari şi că se consideră norocos pentru faptul că nu s-a aflat lângă automobil când a căzut blatul de sticlă. Până când maşina sa va fi reparată se vas folosi de ulr automobil, la fel de mic, o Toyota şi nici cele întâmplate nu îi vor schimba convingerea de a renunţa la ideea de a conduce doar autoturisme de mic tonaj. Jucătorii, în schimb, conduc numai maşini mari.

Închide ×