Sport

Chelsea, primul transfer din noua era! Plăteşte o avere pentru un jucător dorit de Barcelona și Arsenal

Chelsea și Leeds au bătut palma pentru transferul unuia dintre cei mai râvniți fotbaliști din Premier League. Arsenal și Barcelona încă mai speră că-l vor deturna în ultima clipă.
28.06.2022 | 23:05
Chelsea primul transfer din noua era Plateste o avere pentru un jucator dorit de Barcelona si Arsenal
Chelsea este gată să achite 55 de milioane de lire sterline pentru unul dintre cei mai buni atacanți din Premier League. Sursa foto: Spy Sports
ADVERTISEMENT

Brazilianului Raphinha este unul dintre cei mai vânați fotbaliști din Premier League. Atacantul lui Leeds este cu un picior pe Stamford Bridge. Arsenal și Barcelona așteaptă un pas greșit în negocieri.

Chelsea și Leeds au căzut de acord asupra sumei de transfer pentru Raphinha

Internaționalul brazilian este cerut insistent la Chelsea de managerul Thomas Tuchel, dar fotbalistul încă ezită să dea un răspuns. Și alte cluburi uriașe l-au ofertat.

ADVERTISEMENT

Arsenal și Barcelona așteaptă cel mai mic dezacord între conducerile celor de la Chelsea și Leeds pentru a face contra oferte. Conform presei din Anglia suma de transfer se cifrează la 55 de milioane de lire sterline.

Dacă cluburile au ajuns la acordul financiar, fotbalistul, deși tentat să facă pasul spre Stamford Bridge, este confuz după ce rivala londoneze a ”albaștrilor”, Arsenal, dar și gigantul Barcelona și-au anunțat intenția de a-l achiziționa.

ADVERTISEMENT

”Tunarii” de la Arsenal speră să-l convingă pe Raphinha să semneze în condițiile în care l-a achiziționat recent pe Gabriel Jesus, de la campioana Manchester City, coechiperul lui Raphinha din atacul naționalei Braziliei.

În această vară jurnaliștii din Albion au scris și despre interesul lui Tottenham pentru Raphinha, însă, în cele din urmă, trupa manageriată de Antonio Conte s-a retras din cursa pentru semnătura brazilianului de 25 de ani.

ADVERTISEMENT

Lista B pentru atacul lui Chelsea

Dacă dintr-un motiv sau altul Raphinha ar fi deturnat de Arsenal, Barcelona, sau alt club, managerul lui Chelsea, Thomas Tuchel, a întocmit și lista B cu atacanții pe care și-i dorește.

Aceștia sunt Ousmane Dembélé, aflat într-o situație delicată la Barcelona și Richarlison de la Everton. Pentru acesta din urmă se luptă cu Tottenham.

ADVERTISEMENT

Și Raheem Sterling, de la Manchester City a purtat discuții cu Thomas Tuchel, iar gruparea de pe Stamford Bridge ar urma să facă o ofertă concretă în acursul acestei săptămâni.

50 de milioane de lire sterline este dispusă să achite Chelsea pentru a-și asigura serviciile internaționalului englez. Tot de la City este așteptat și fundașul central Nathan Aké, pentru a acoperi plecarea lui Antonio Rudiger.

ADVERTISEMENT