Premier League

Chelsea şi-a găsit antrenor! Dar e planul B, Sarri rămâne ţinta

05.06.2018 | 11:50
Chelsea sia gasit antrenor Dar e planul B Sarri ramane tinta

Chelsea şi-a găsit antrenor, dar e vorba doar de planul B, pentru că tot italianul Maurizio Sarri rămâne ţinta londonezilor. Problema este că Sarri trebuie să îşi rezolve problemele cu contractul la Napoli şi numai dacă nu va reuşi acest lucru Chelsea va semna oficial cu tehnicianul cu care deja s-a înţeles.

Cel care a acceptat să spună da este francezul Laurent Blanc, în al cărui CV ultimele performanţe au fost legate până în 2016 de PSG, cu  care a câştigat trei campionate în Franţa. Însă Blanc a fost informat de faptul că el va fi prezentat oficial abia după ce se va şti cu exactitate ceea ce se întâmplă cu Maurizio Sarri. O postură destul de neplăcută pentru un antrenor, de a depinde de refuzul sau acceptul altui confrate, dar Blanc a promis că va aştepta.

Chelsea şi-a găsit antrenor! Probleme mari pentru londonezi pentru noul sezon

Chelsea a primit o teribilă lovitură dublă la final de sezon. Pe de o parte, patronul clubului, miliardarul rus Roman Abramovici nu a mai primis drept de intrare pe teritoriul Marii Britanii din motive politice,pe de alta echipa a ratat prezenţa în viitoarea ediţie a Champions League, ceea ce înseamnă consecinţe serioase în plan financiar şi o redimensionare a strategiei de mercato.

Chelsea și-a găsit antrenor. Francezul Laurent Blanc a fost ultima dată la PSG până în 2016. Dar totul depinde de Sarri
Chelsea și-a găsit antrenor. Francezul Laurent Blanc a fost ultima dată la PSG până în 2016

Londonezii sunt într-un moment delicat, cu Abramovici refugiat în Israel, cu incertitudini serioase privind banca tehnică şi lotul pentru noul sezon. Riscul de a pierde contactul cu Top 4 este foarte mare, pentru că Tottenham pare a fi la această oră cea mai puternică din Londra, Arsenal se reconfigurează în jurul lui Unai Emery, iar cele două puteri din Manchester şi Liverpool sunt grupări solide.

Tags: