Pariuri sportive

Chelsea și Arsenal se dueleză la 8.000 de km distanță de casă. Folosește pariurile gratuite de la Superbet pentru a miza pe finala Ligii Europa!

29.05.2019 | 10:42
Chelsea si Arsenal se dueleza la 8000 de km distanta de casa Foloseste pariurile gratuite de la Superbet pentru a miza pe finala Ligii Europa

Englezii au dominat cupele europene în acest sezon și au confiscat ambele finale. Prima se joacă cea din Liga Europa, dintre Chelsea și Arsenal, două echipe pe care în Londra le despart mai puțin de 10 kilometri, dar care sunt nevoite să călătorească 8.000, până în Azerbaidjan, pentru a tranșa acest duel. Și cum priviți acest meci mare și din unghiul pariurilor sportive, Superbet v-a pregătit o surpriză de senzație.

Doar în agenții aveți mii de pariuri gratuite în valoare de 10 lei cu ajutorul cărora puteți face festival la Chelsea – Arsenal, și nu numai. Și dacă nici la acest meci special nu aveți ce să pariați, atunci la care? Oferta de pariuri e imensă, iar Superbet vă oferă toate datele necesare ca să pariați în cunoștință de cauză.

Află mai multe despre campanie în agențiile Superbet și pe http://www.superbet.ro/pariuri-gratuite

Arsenal, neînvinsă în șapte din ultimele opt meciuri cu Chelsea

Chelsea este văzută cu prima șansă la casele de pariuri sportive, dar Superbet nu înclină foarte mult balanța în favoarea albaștrilor. Cei care au pus mâna pe un pariu gratuit în această perioadă și vor să-l folosească la finala din Liga Europa trebuie să știe că Arsenal are un ascendent moral în fața trupei lui Sarri, împotriva căreia n-a mai pierdut de 8 meciuri în toate competițiile. Sezonul trecut, cele două echipe și-au împărțit victoriile în Premier League. Tunarii au câștigat acasă cu scorul de 2-0, prin golurile lui Lacazette și Koscielny, iar Chelsea s-a impus pe Stamford Bridge cu 3-2, datorită unui gol în minutul 81 înscris de Marcos Alonso.

Pune mâna pe un pariu gratuit în agențiile Superbet și mizeaz-l pe goluri multe în această finală, dacă rezultatul final sau alt gen de variante nu-ți fac cu ochiul.

Pariază acum pe finala Ligii Europa!

Unai Emery, specialistul din Liga Europa

De departe cel mai mare atu al lui Arsenal în această finală este însă antrenorul său, Unai Emery, iar cei care se îndreaptă spre casele de pariuri sportive trebuie să citească neapărat asta înainte să plaseze biletul. Spaniolul a condus-o pe Sevilla în toate cele trei succese consecutive din Liga Europa, 2014, 2015 și 2016, și chiar știe cum se joacă o astfel de finală. Pentru Sarri ar fi primul lui succes notabil și de multe ori această presiune atârnă greu. Chelsea este însă neînvinsă în cele 14 partie din Liga Europa pe care le-a jucat în acest sezon început la Salonic, în fața lui Răzvan Lucescu, și rămâne de văzut dacă va încheia așa și la Baku.

Intră în agențiile Superbet și ia-ți acum pariul gratuit pentru a miza pe acest lucru în finala Ligii Europa!

Ghicește prima mare câștigătoare a fotbalului de club european în 2019!

Giroud versus Aubameyang, duelul golgheterilor

Multe meciuri pot fi reduse la nivelul unei lupte între indivizi, dar Chelsea – Arsenal, nu prea. Asta chiar dacă Olivier Giroud și Pierre-Emerick Aubameyang își dispută titlul de golgheter al competiției. Francezul lui Chelsea e lider cu 10 goluri marcate, două în plus față de gabonezul lui Arsenal, și orice se mai poate întmpla la acest capitol. Pentru pariorii care vor să plaseze pariurile gratuite de la Superbet pe goluri marcate au însă și alte argumente. Asta pentru că în oferta de pariuri sportive, cu șanse mari să înscrie, mai sunt trecuți și Eden Hazard, Willian,  Alexandre Lacazette și Mesut Ozil.

Câștigă un pariu gratuit în oricare agenție Superbet și folosește-l pentru a miza pe cel care credeți că va înscrie la Baku, la o cotă foarte bună!

Află mai multe despre campanie în agențiile Superbet și pe http://www.superbet.ro/pariuri-gratuite