Chelsea sparge seiful! Aproape de cel mai scump transfer din istoria Premier League

Vicentiu Dinescu   
în Fotbal international
12/11/2017, 13:26
Chelsea sparge seiful! Aproape de cel mai scump transfer din istoria Premier League

Primul vizat este antrenorul italian Antonio Conte, care nu se mai află în graţiile miliardarului rus şi care ar putea fi demis în orice moment. Dar, primul gând al lui Abramovich este la întărirea echipei, iar pentru acest lucru este dispus să investească sume importante.

Presa britanică a scris că Chelsea Londra este pregătită în această iarnă să stabilească un record pentru Premier League în ceea ce priveşte transferul unui jucător. Conte ar putea să-l primească pe atacantul argentinian Mauro Icardi de la Intenazionale Milano.

bilete-pariuri.ro cel mai bun site de pariuri online!

Chelsea se luptă cu Real Madrid pentru Icardi

Internaţionalul argentinian în vârstă de 24 de ani are o clauză de reziliere de 110 milioane de euro, cu cinci milioane mai mult decât cel mai scump transfer realizat de o echipă din Anglia: Manchester United pentru mijlocaşul francez Paul Pogba de la Juventus Torino.

Inter Milano ar dori să-l păstreze pe Icardi şi i-a oferit un nou contract cu o clauză de reziliere de 150 de milione de euro, ar argentinianul nu a semnat încă prelungirea. Însă, pentru Chelsea nu va fi uşor să-l aducă pe golgheterul din Serie A, deoarece acesta este dorit şi de Real Madrid în locul lui Karim Benzema.

Închide ×