Video. Epilog la derbyul londonez: sute de fani s-au luat la bătaie

Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
02/04/2018, 11:46
Video. Epilog la derbyul londonez: sute de fani s-au luat la bătaie GALERIE FOTO

Tottenham a spart blocajul confruntărilor directe cu rivala londoneză Chelsea pe terenul acesteia, obţinând primul succes după 28 de ani. Echipa lui Pochettino a trecut peste faptul că The Blues au marcat primii şi apoi au reuşit să puncteze de trei ori, obţinând un succes absolut meritat. Performanţa e cu atât mai remarcabilă cu cât principalul om de gol al lui Spurs, Harry Kane, a intrat abia în ultimele minute.

Partifda a avut parte însă de prelungiri absolut nedorite, de această dată terenul mutându-se pe stradă şi jucătorii fiind suporterii celor două echipe. Într-o primă fază poliţia a fost depăşită de evenimente, dar în scurt timp au sosit întăriri, pentru ca situaţia scăpată de sub control să poată fi restabilită.

Din informaţiile martorilor prezenţi la faţa locului un grup masiv de suporteri ai lui Chelsea a ajuns în preajma hotelului La Residence, cu intenţia de a se mai răcori după înfrângere la pub-ul de acolo. Marea majoritate a suporterilor lui Tottenham au ieşit de pe Stamford Bridge escortaţi de poliţie, însă au mai fost câteva sute care au ieşit pe cont propriu. Şi, ghinion, dar au ales aceeaşi locaţie ca şi suporterii lui Chelsea. Ciocnirea s-a produs în faţa hotelului, pe carosabil, blocând orice fel de trafic .

S-au aruncat cu sticle, cu tot ceea ce se putea transforma în armă de atac şi preţ de câteva minute haosul a fost total, pentru că poliţia avea un efectiv foarte redus pentru a face faţă situaţiei. Însă au sosit întăriri, inclusiv poliţie călare şi conflictul a fost oprit într-o fază în care încă nu se produsese nici o tragedie. Vor urma investigaţii şi Comisia de disciplină a Federaţiei egleze va stabili ce sancţiuni se vor da. VEZI VIDEO CU INCIDENTELE 

Ştirea MOMENTULUI

La 16 ani după moartea lui Cristi Neamțu, Șuleap rupe tăcerea: “Este drama vieții mele”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×