Chelsea, transfer de top! 50 de milioane pentru un jucător de la Juventus

Vicentiu Dinescu   
în Stiri sportive
04/01/2018, 12:27
Chelsea, transfer de top! 50 de milioane pentru un jucător de la Juventus

Tehnicianul italian al campioanei en-titre din Premier League doreşte să-l aducă pe Stamford Bridge pe fundaşul stânga Alex Sandro de la Juventus Torino. Conte l-a mai vrut pe brazilian şi în vară.

Londonezii au concurenţă mare în aducerea lui Alex Sandro, brazilianul fiind dorit şi de Jose Mourinho la Manchester United. Dacă Chelsea va plăti 50 de milioane de lire sterline, Alex Sandro va deveni al treilea cel mai scump fundaş din istorie.

Chelsea îl vrea şi pe Federico Chiesa de la Fiorentina

Topul transferurilor de fundaşi a fost dat peste cap în această iarnă de FC Liverpool, care l-a adus pe olandezul Virgil van Dijk de la Southampton pentru 75 de milioane de lire sterline. Precedentul record era deţinut de francezul Benjamin Mendy ajuns în vară de la AS Monaco la Manchester City pentru 52 de milioane de lire sterline.

Chelsea Londra îl mai are în vizor pentru această iarnă pe atacantul Federico Chiesa de la AC Fiorentina. Jucătorul de 20 de ani mai este dorit de Tottenham Hotspur şi SSC Napoli, liderul din Serie pregătind deja o ofertă de 35 de milioane de lire sterline.

Închide ×