Chelsea, transfer URIAŞ! Un atacant de 80 de milioane de euro îl înlocuieşte pe Costa

Chelsea a câştigat titlul în Anglia şi se pregăteşte de Liga Campionilor după un an de absenţă. Londonezii trebuie să aducă un vârf în intersezon, Diego Costa fiind foarte aproape de un transfer în China pe bani mulţi.

Pe lista londonezilor sunt mai mulţi atacanţi europeni. Alvaro Morata de la Real Madrid e una dintre ţintele lui Antonio Conte, dar presa din Insulă scrie despre interesul lui Abramovich pentru un atacant pe care Chelsea l-a avut în ogradă şi a renunţat prea uşor la el.

Este vorba despre Romelu Lukaku, atacantul belgian care între 2011 şi 2014 a aparţinut lui Chelsea, dar pentru că evolua prea puţin a fost deseori împrumutat. În 2014, Everton l-a transferat cu 34 de milioane de euro.

Între timp, Lukaku a ajuns să fie unul dintre cei mai buni atacanţi din Europa, fiind unul dintre golgheterii din Premier League, cu 24 de goluri marcate în acest sezon.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

rgerger

Chelsea vrea să îl răscumpere pe atacantul belgian şi va plăti scump pentru greşeala de a-l ceda pe belgian în 2014. Londonezii oferă 80 de milioane de euro şi rămâne de văzut dacă Everton va accepta această ofertă.

viewscnt
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091