Sport

Chelsea vrea să-l ”fure” pe Kylian Mbappe de la PSG. Planul pus la punct de Todd Boehly

Deși și-a prelungit în vară contractul cu PSG, Kylian Mbappe a devenit o țintă de transfer pentru Chelsea unde este dorit de patronul Todd Boehly.
11.09.2022 | 20:09
Chelsea vrea sal fure pe Kylian Mbappe de la PSG Planul pus la punct de Todd Boehly
Deși și-a prelungit în vară contractul cu PSG, Kylian Mbappe a devenit o țintă de transfer pentru Chelsea unde este dorit de patronul Todd Boehly. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

După o adevărată telenovelă privind viitorul său, starul francez a ales să rămână la Paris până în 2025. Și asta în ciuda faptului că s-a scris intens că va ajunge liber de contract la Real Madrid.

PSG ar putea să-l piardă pe Kylian Mbappe în favoarea lui Chelsea

În ciuda faptului că este blocat la PSG pentru următoarele trei sezoane, noul patron al lui Chelsea, Todd Boehly, a pus la cale un plan prin care să-l atragă pe Kylian Mbappe în capitala Angliei.

ADVERTISEMENT

Conform football.london, omul de afaceri american este în căutarea unui director sportiv după îndepărtarea Marinei Granovskaia și principala țintă o reprezintă Luis Campos, cel care în această vară a venit împreună cu antrenorul Christophe Galtier la PSG.

Cei doi ar fi avut deja un prim contact în care au discutat despre posibilitatea venirii lui Campos pe Stamford Bridge, iar o întâlnire finală este programată în noiembrie, înainte de începerea Cupei Mondiale din Qatar.

ADVERTISEMENT

Luis Campos este cunoscut pentru perioadele de succes avute la Lille și mai ales la AS Monaco, acolo unde i-a descoperit și i-a promovat pe Kylian Mbappe, Bernardo Silva, Benjamin Mendy și Tiemoue Bakayoko.

Chelsea abia și-a schimbat antrenorul

Jurnaliștii englezi consideră că aducerea lui Campos este un prim pas făcut de patronul american al celor de la Chelsea în încercarea de a-l transfera la un moment dat pe Kylian Mbappe, bazându-se pe relația foarte bună pe care atacantul o are cu directorul sportiv.

ADVERTISEMENT

Todd Boehly a luat o decizie surprinzătoare săptămâna trecută, atunci când a decis să-l demită pe managerul german Thomas Tuchel după înfrângerea cu Dinamo Zagreb din Champions League. În locul acestuia l-a numit pe Graham Potter de la Brighton.

Kylian Mbappe este decis să rescrie istoria în Liga Campionilor. Izbutind o ”dublă” în prima repriză a confruntării cu Juventus, din prima rundă a ediției 2022-23 a celei mai importante competiții inter-cluburi, a stabilit un record de precocitate.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că este un personaj vânat de presa internațională, lui Kylian Mbappe îi place să țină departe de ochii curioșilor viața sa privată. Însă, într-un interviu acordat WSJ Magazine a dezvăluit mai multe momente neștiute despre el.


  • (P) Cota NETBET pentru Maccabi Haifa – PSG: 1,41 este cota pentru „sub 4,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT