Life

Chelsy Davy s-a căsătorit în mare secret. Fosta iubită a Prințului Harry a devenit mamă în ianuarie

Chelsy Davy, fosta iubită a Prințului Harry, s-a căsătorit la câteva luni după ce a devenit mamă pentru prima oară. Tânăra de 36 de ani îl are drept soț pe Sam Cutmore-Scott.
17.05.2022 | 18:09
Chelsy Davy sa casatorit in mare secret Fosta iubita a Printului Harry a devenit mama in ianuarie
Chelsy Davy, fosta iubită a Prințului Harry, s-a căsătorit. Tânăra a devenit mamă în ianuarie. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Femeia de afaceri și nepotul Reginei Elisabeta a II-a au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 7 ani, însă după despărțire fondatoarea mărcii de bijuterii Aya a devenit extrem de discretă cu viața sa sentimentală.

Chelsy Davy, fosta iubită a Prințului Harry, s-a căsătorit. Tânăra a devenit mamă în ianuarie

Chelsy Davy s-a schimbat radical după despărțirea de ducele de Sussex, care s-a produs în anul 2011. Fosta iubită a Prințului Harry a trecut în cele din urmă peste separare și s-a îndrăgostit de fratele unui actor celebru.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină și Sam Cutmore-Scott formează un cuplu de ceva timp, la începutul anului devenind părinții unui băiat pe nume Leo. Cei doi au păstrat secretul până în luna martie când informația a ieșit la iveală.

Cunoscuta afaceristă și fratele lui Jack Cutmore-Scott sunt o familie în adevăratul sens al cuvântului de când au ales să-și unească destinele. Cei doi s-au căsătorit într-un cadru intim, fără să iasă la iveală prea multe detalii.

ADVERTISEMENT

Îndrăgitul cuplu nu a confirmat public vestea, dar conform actorului Richard Eden cei doi și-au anunțat prietenii apropiați. De asemenea, le-ar fi arătat verigheta care este purtată sub inelul de logodnă cu safir.

Chelsy Davy și Jack Cutmore-Scott, împreună din anul 2020?

Chelsy Davy este foarte discretă de când s-a despărțit de Prințul Harry, relație despre care toată lumea credea că va ajunge în fața altarului. Blondina nu a oferit prea multe informații despre actuala legătură despre care se presupune că datează din 2020.

ADVERTISEMENT

„Există cineva, sunt aproape luată, însă este ceva nou și nu vreau să spun mai multe”, a spus femeia de afaceri în urmă cu aproximativ doi ani, potrivit Hello Magazine.

În prezent, fosta iubită a Prințului Harry se iubește cu un bărbat în vârstă de 37 de ani, care este absolvent de Oxford. Sam este fratele lui Jack Cutmore-Scott (35 de ani), cunoscut pentru rolul din filmul Tenet.

ADVERTISEMENT