Fotbal international

Cheltuielile extravagante făcute de Cristiano Ronaldo și iubita sa. Câți bani au dat pe ceasuri și pe haine

18.09.2020 | 21:33
Cheltuielile extravagante facute de Cristiano Ronaldo si iubita sa Cati bani au dat pe ceasuri si pe haine
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo (35 de ani), jucătorul lui Juventus și al naționalei Portugaliei, iese în evidență și în afara terenului. Fotbalistul a dat săptămâna trecută 662.000 de euro pentru inelul cu care a cerut-o de soție pe partenera lui, Georgina Rodriguez (26 de ani).

Cei doi sunt recunoscuți pentru stilul de viață luxos. Ei dau sute de mii de euro numai pentru a apărea în fața urmăritorilor de pe Instagram. Conform celor de la The Sun, Cristiano îi dă iubitei sale peste 85.000 de euro pe lună pentru ca aceasta să-și poată permite mașini scumpe și avioane private.

ADVERTISEMENT

Englezii au realizat o listă cu cele mai interesante cheltuieli făcute de cei doi, care sunt împreună de patru ani. Ronaldo a făcut 35 de ani în februarie, ocazie cu care iubita sa i-a dăruit un Mercedes-Benz G-Clas 4X4 pe care a plătit 104.000 de euro. Automobilul se afla în mijlocul străzii, la Torino, cu o fundă mare și roșie.

9,5 milioane de euro a dat Ronaldo pentru o mașină

Mai mult decât atât, la începutul pandemiei, portughezul a dat 9,5 milioane de euro pentru o mașină Bugatti, în ediție limitată. Bugatti Centodieci este modelul cumpărat de jucătorul de fotbal, potrivit celor de la Bild. Numai 10 exemplare au fost făcute în lume, iar jucătorul a vrut să aibă și el unul.

ADVERTISEMENT
View this post on Instagram

You choose the view ??

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Vara aceasta, Georgina a făcut poze pe yacht-ul cuplului, în Italia îmbrăcată în niște haine care au valorat 2.800 de euro. Numai șosetele au costat 152 de euro, conform ziariștilor englezi. Costumul iubitei lui Ronaldo era de la Prada. Pantalonii scurți au fost 550 de euro, încălțările  770, iar jacheta a costat 1.200 de euro.

View this post on Instagram

⚓??

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Cei doi au apărut îmbrăcați în haine destul de scumpe, ținând cont că Ronaldo este primul miliardar din fotbal, potrivit topului făcut de Forbes.

ADVERTISEMENT

Cât a costat cel mai scump Rolex din lume?

În 2018, Ronaldo și Georgina și-au luat o pisică, pentru care au plătit 2.800 de euro, conform jurnaliștilor britanici. 442.100 de euro a dat Ronaldo pe cel mai scump Rolex din lume. Este vorba despre modelul GMT-Master II din aur alb de 18 karate și acoperit cu diamante.

De asemenea, Ronaldo și Georgina au dat 30.000 de euro în numai 15 minute pentru băuturi alcoolice. Acest lucru s-a întâmplat în 2018 în Londra, la un restaurant faimos pentru prețurile sale mari. Ei au cerut o sticlă de Burgundy Richebourg Grand Cru, de 20.000 de euro și încă una de vin Bordeaux din 1982 pe care au dat 10.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, iubita lui Ronaldo a apărut pe Instagram cu o geantă Birkin din piele de crocodil care valorează, conform The Sun, 160.000 de euro.

ADVERTISEMENT