Life

”Cheluțu intră acum în operație!” Apelul lui Dorian Popa care i-a îngrijorat pe fani

18.11.2020 | 13:19
”Cheluțu intră acum în operație!” Apelul lui Dorian Popa care i-a îngrijorat pe fani
Chelu'u se operează. Apelul lui Dorian Popa care i-a îngrijorat pe fani. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Dorian Popa trece prin clipe grele, iar motivul este câinele său iubit de toată lumea, Cheluțu. Patrupedul urmează să se opereze, iar acest anunț i-a îngrijorat pe fani. Vloggerul îi ține pumnii animalului său de companie și se roagă să fie totul bine. 

Anul acesta a fost unul de succes pentru Cheluțu, care a devenit la fel de popular ca stăpânul său, care i-a lansat chiar și o melodie. Bulldogul francez are peste 16 milioane de vizualizări pe YouTube, semn că fanii îl îndrăgesc foarte mult.

Dorian Popa aduce zâmbetul fanilor în fiecare zi cu vlogurile sale, iar anul acesta l-a introdus și pe simpaticul câine în proiectele sale, lucru care i-a adus și mai mulți urmăritori.

ADVERTISEMENT

”Cheluțu intră acum în operație!” Apelul lui Dorian Popa care i-a îngrijorat pe fani

Dorian Popa și-a anunțat fanii seara trecută că urmează o zi încărcată pentru el și Cheluțu. Patrupedul urmează să fie operat, însă stăpânul său nu a dezvăluit încă motivul. Fanii sunt îngrijorați și așteaptă cu nerăbdare vești de la vlogger și cântăreț.

“CHELUȚU intră ACUM în OPERAȚIE ‼️ avem nevoie de TOATE gândurile voastre BUNE”, a scris Dorian pe Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dorian Popa (@eusuntdorian)

Dorian Popa a fost îngrijorat pentru starea de sănătate a câinelui său în urmă cu câteva zile, însă rezultatele analizelor au fost bune. Cheluțu a fost suspect de hipotiroidism, însă a fost doar o alarmă falsă.

Fanii își îndreaptă gândurile bune spre Dorian Popa și bulldogul său francez. Aceștia au scris sute de comentarii în care i-au urat micuțului să se facă bine cât mai repede.

ADVERTISEMENT

“Haide Cheluțu! Știiiu că poți!”, “Toate cele bune”, “Lasă Doriane că acum o să iasă un Cheluțu mai puternic de acolo”, sunt doar câteva dingtre reacțiile fanilor. Nici prietenii lui nu au uitat să-i transmit gânduri bune, printre care Vlad Gherman: “O să fie bine, tată!” 

Fanii așteaptă vești de la Dorian Popa și speră că idolul lor, Cheluțu, va trece cu bine peste această operație. Deși este mereu optimist și cu zâmbetul la purtător, vloggerul are un suflet mare, mai ales atunci când vine vorba de animăluțe.

ADVERTISEMENT

Cheluțu a ajuns să împartă același spațiu cu Dorian Popa după ce acesta l-a adoptat, fiind îngrijorat din cauza condițiilor în care era ținut. Astfel, Dorian a ales să-l ia cu el și să-i ofere îngrijirile de care avea nevoie.

“Am zis că nu e tratat cum trebuie și am întrebat dacă pot să-l iau eu (…) L-am luat și a stat o lună jumătate internat. Era o mini-vedetă încă de când era în spital, pentru că rezidenții îl vedeau, făceau story-uri cu el și îmi dădeau tag”, povestea cântărețul.

ADVERTISEMENT
Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri