Life

Cheluțu’ lui Dorian Popa are concurență! Blú este noua vedetă canină din showbiz

13.04.2021 | 13:37
Chelutu lui Dorian Popa are concurenta Blu este noua vedeta canina din showbiz
Dorian Popa și Cheluțu' au concurență serioasă. Bulldogul francez Blu este noua vedetă canină din showbiz. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cheluțu’, câinele vedetă al lui Dorian Popa, are mare concurență! Un bulldog francez apărut recent în showbiz are toate șansele să-l detroneze. Blú a devenit noua vedetă canină în lumea celebrităților mioritice și, dacă îl vezi, nu ai cum să nu-l îndrăgești.

Cheluțu’, patrupedul lui Dorian Popa, nu mai are nevoie de nicio prezentare. Din 2020, după ce a fost lansat videoclipul “Înoată Cheluțu'”, cățelul a devenit o adevărată vedetă. Clipul a înregistrat peste 22 de milioane de vizualizări și, treptat, animalul de companie al lui Dorian Popa s-a transformat într-un brand, de pe urma căruia artistul încasează bani frumoși.

ADVERTISEMENT

Chiar Dorian Popa a mărturisit, recent, în podcastul lui Cătălin Măruță, că bulldogul francez se “apropie de suma de 200.000 euro încasări, dar care sunt întinse pe un an de zile pentru că are mai multe contracte.” 

Cheluțu’ lui Dorian Popa are concurență în showbiz

Artistul dezvăluia, de asemenea, că se teme să nu-i fie furat cățelul așa cum a pățit Lady GaGa. Acum e acum… . Oare ce o să spună Dorian Popa când o să vadă ce concurență are Cheluțu’?!

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bianca Sarbu (@biancasarbuofficial)

Blú este noul bulldog francez intrat în lumea vedetelor și te cucerește de la prima privire. A ajuns, recent, în sânul familiei cântăreței și actriței Bianca Sârbu și este tratat regește. Apariția lui Blu în viața artistei și a soțului ei, Bogdan, nu a fost întâmplătoare, iar patrupedul este considerat o minune.

Actrița Teatrului “Constantin Tănase” l-a adoptat la scurt timp după ce cancerul a recidivat și a suferit, chiar de ziua ei, o nouă intervenție chirurgicală, la nas.

ADVERTISEMENT

Blu e noua vedetă canină din lumea bună a Capitalei

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bianca Sarbu (@biancasarbuofficial)


Cățelul este o bucurie pentru cei doi copii ai vedetei, Luca și Miriam, și a fost primit cu brațele deschise în noua casă în care vedeta și familia ei s-au mutat de curând.

“Noi aveam casă de ceva vreme, dar ne plăcea la bloc, eram într-o zona bună, Floreasca-Dorobanți, școala era aproape și de aceea stăteam acolo! Dar, în pandemie, am realizat ce prostie făceam. Să stăm la bloc când noi aveam casă?! Și era și în zona de Nord!

ADVERTISEMENT

Așa că am renovat-o, am investit ceva, deoarece ne-am dorit să nu ne lipsească nimic. Soțul meu s-a ocupat de design, de tot, și-a ieșit, cum ne place să spunem, ‘une maison botique’, o casă botique!”, dezvăluia, recent, Bianca Sârbu pentru FANATIK. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bianca Sarbu (@biancasarbuofficial)

ADVERTISEMENT