Life

Cherry Valentine, vedeta RuPaul’s Drag Race, a murit la doar 28 de ani. Povestea lui de viață a inspirat mulți tineri

Starul RuPaul's Drag Race din Marea Britanie, Cherry Valentine, a murit la vârsta de 28 de ani. Vestea a fost confirmată de familia vedetei.
23.09.2022 | 11:50
Cherry Valentine vedeta RuPauls Drag Race a murit la doar 28 de ani Povestea lui de viata a inspirat multi tineri
Cherry Valentine, starul RuPaul's Drag Race, a murit la doat 28 de ani. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Cherry Valentine, pe numele său real George Ward, a murit duminică, 18 septembrie 2022, la vârsta de doar 22 de ani. El a devenit cunoscut după ce a apărut în sezonul doi al show-ului RuPaul’s Drag Race din Marea Britanie, produs de BBC.

Cherry Valentine, starul RuPaul’s Drag Race din Marea Britanie, a murit la doar 28 de ani

Cherry Valentine, pe numele său de scenă, a murit duminică, 18 septembrie 2022, la vârsta de doar 28 de ani. Anunțul a fost făcut de familia acestuia.

ADVERTISEMENT

George Ward a devenit cunoscut după ce a participat în sezonul doi al celebrului show produs de BBC, RuPaul’s Drag Race din Marea Britanie, concurs care anul acesta a fost nominalizat și la Premiile Emmy. 

„Cu cea mai sfâșietoare strângere de inimă informăm că George – Cherry Valentine – a murit tragic. Această informație va veni ca un șoc profund pentru majoritatea oamenilor și înțelegem că nu există o modalitate ușoară ca acest lucru să fie anunțat.

ADVERTISEMENT

Ca familie, încă procesăm moartea lui și viețile noastre nu vor mai fi niciodată la fel. Înțelegem cât de mult este iubit și câte vieți a inspirat și atins”, au anunțat apropiații lui Cherry Valentine, conform Mirror.uk.

Totodată, familia a cerut răbdare și i-a rugat pe cei care l-au îndrăgit pe George să se roage pentru acesta. Starul s-a născut pe 30 Noiembrie 1993 și a crescut în Darlington, County Durham, ca parte a comunității Traveler.

ADVERTISEMENT

Cherry Valentine a inspirat mulți tineri cu povestea lui de viață

Înainte de a deveni cunoscut, George a obținut calificarea de asistent medical, însă a cunoscut succesul după ce și-a spus povestea de viață.

Documentarul BBC, Cherry Valentine: Gypsy Queen and Proud, spune povestea starului , care la 18 ani și-a asumat faptul că are o altă orientare sexuală, făcând parte și din comunitatea romă.

ADVERTISEMENT

În afară de RuPaul’s Drag Race, cariera lui Cherry Valentine include și apariții în videoclipurile unor artiști celebri, precum Charli XCX.

ADVERTISEMENT
Tags: