Chelsea vrea să dea lovitura şi să-l aducă pe Asensio! Ce sumă record oferă englezii

Ionut Neamţu    Razvan Nicolae   
in Fotbal international
08/02/2018, 08:14
Chelsea vrea să dea lovitura şi să-l aducă pe Asensio! Ce sumă record oferă englezii

Chelsea are un sezon dezamăgitor, după ce în stagiunea trecută a câştigat campionatul în Premier League. Antonio Conte are şanse minime să rămână pe banca tehnică a londonzeilor şi în stagiunea următoare, iar oficialii clubului se gândesc nu doar la un nou antrenor, dar şi la noi jucători.

Una dintre ţintele campioanei Angliei en-titre este Marco Asensio, iar Chelsea este dispusă să plătească o sumă record pentru transferul mijlocaşului de 22 de ani. Conform presei engleze, londonezii sunt dispuşi să plătească 135 de milioane de euro pentru internaţionalul spaniol.

Chelsea, şanse mici să realizeze transferul

Şansele ca transferul să se realizeze sunt destul de mici, în condiţiile în care jucătorul are o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro. Conducătorii clubului de pe “Santiago Bernabeu” îl consideră pe Asensio drept unul dintre jucătorii importanţi pentru viitorul echipei.

Pe lângă Chelsea, Manchester United şi Tottenham sunt, la rândul lor, interesate de serviciile mijlocaşului de 22 de ani. Marco Asensio a fost transferat de Real Madrid în 2014, când a plătit patru milioane de euro pentru a-l aduce de la Mallorca.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.