Chelsea vrea să dea lovitura şi să-l aducă pe Asensio! Ce sumă record oferă englezii

chelsea, marco asensio, real madrid

Chelsea a început să se gândească deja la strategia pentru perioada de transferuri din vară. Londonezii au pus ochii pe unul dintre jucătorii celor de la Real Madrid.

Chelsea are un sezon dezamăgitor, după ce în stagiunea trecută a câştigat campionatul în Premier League. Antonio Conte are şanse minime să rămână pe banca tehnică a londonzeilor şi în stagiunea următoare, iar oficialii clubului se gândesc nu doar la un nou antrenor, dar şi la noi jucători.

Una dintre ţintele campioanei Angliei en-titre este Marco Asensio, iar Chelsea este dispusă să plătească o sumă record pentru transferul mijlocaşului de 22 de ani. Conform presei engleze, londonezii sunt dispuşi să plătească 135 de milioane de euro pentru internaţionalul spaniol.

Chelsea, şanse mici să realizeze transferul

Şansele ca transferul să se realizeze sunt destul de mici, în condiţiile în care jucătorul are o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro. Conducătorii clubului de pe "Santiago Bernabeu" îl consideră pe Asensio drept unul dintre jucătorii importanţi pentru viitorul echipei.

Pe lângă Chelsea, Manchester United şi Tottenham sunt, la rândul lor, interesate de serviciile mijlocaşului de 22 de ani. Marco Asensio a fost transferat de Real Madrid în 2014, când a plătit patru milioane de euro pentru a-l aduce de la Mallorca.