Fotbal intern

Dinu i-a pus la zid! “Torje? Supraponderal. Străinii, nişte strigoi”

Cornel Dinu i-a mitraliat pe jucătorii antrenaţi de Vasile Miriuţă după meciul Concordia Chiajna - Dinamo 3-4. Legenda "câinilor" i-a taxat dur pe fotbaliştii străini aduşi de formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare.
12.02.2018 | 23:47
Dinu i-a pus la zid!

Dinamo a învins-o pe Concordia Chiajna, scor 4-3, şi a urcat pe loc de play-off în Liga 1 Betano. Prestaţia “câinilor” nu a fost pe placul lui Cornel Dinu şi i-a pus la zid pe jucătorii antrenaţi de Vasile Miriuţă, printre ei numărându-se şi Gabriel Torje.

Italienii au o vorbă. Cei mici sunt periculoşi pentru că au inima aproape de fund şi se strică repede. Torje mi se pare că e supraponderal. La ăştia mici când pun câteva kilograme în plus se pot răsturna foarte uşor”, a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport 1.

Cornel Dinu a lăudat un singur dinamovist

“Procuroru'” i-a făcut praf pe jucătorii străini aduşi în această iarnă, cel mai atac fiind Aitor Monroy. Chiar şi în aceste condiţii, Cornel Dinu a găsit cuvinte de laudă pentru unul dintre fotbaliştii lui Vasile Miriuţă.

Nu ştiu unde-i găseşte Dinamo pe strigoii ăştia. Monroy e moroi. Ar trebui să dispară acel «n». Sunt jucători mai buni în România decât ce a adus Dinamo în ultimii ani. Eu dacă aş fi la Dinamo le-aş strânge mâna scouterilor de la echipă pentru că nu aduc nimic bun. Uitaţi-vă în provincie că sunt oameni care aduc jucători buni. Pesici cred că e un jucător care va avea un cuvânt de spus în atac”, a mai comentat Dinu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERN
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri