Dinu i-a pus la zid! “Torje? Supraponderal. Străinii, nişte strigoi”

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
12/02/2018, 23:47
Dinu i-a pus la zid! “Torje? Supraponderal. Străinii, nişte strigoi”

Dinamo a învins-o pe Concordia Chiajna, scor 4-3, şi a urcat pe loc de play-off în Liga 1 Betano. Prestaţia “câinilor” nu a fost pe placul lui Cornel Dinu şi i-a pus la zid pe jucătorii antrenaţi de Vasile Miriuţă, printre ei numărându-se şi Gabriel Torje.

Italienii au o vorbă. Cei mici sunt periculoşi pentru că au inima aproape de fund şi se strică repede. Torje mi se pare că e supraponderal. La ăştia mici când pun câteva kilograme în plus se pot răsturna foarte uşor”, a declarat Cornel Dinu pentru Telekom Sport 1.

Cornel Dinu a lăudat un singur dinamovist

“Procuroru'” i-a făcut praf pe jucătorii străini aduşi în această iarnă, cel mai atac fiind Aitor Monroy. Chiar şi în aceste condiţii, Cornel Dinu a găsit cuvinte de laudă pentru unul dintre fotbaliştii lui Vasile Miriuţă.

Nu ştiu unde-i găseşte Dinamo pe strigoii ăştia. Monroy e moroi. Ar trebui să dispară acel «n». Sunt jucători mai buni în România decât ce a adus Dinamo în ultimii ani. Eu dacă aş fi la Dinamo le-aş strânge mâna scouterilor de la echipă pentru că nu aduc nimic bun. Uitaţi-vă în provincie că sunt oameni care aduc jucători buni. Pesici cred că e un jucător care va avea un cuvânt de spus în atac”, a mai comentat Dinu.

Ştirea MOMENTULUI

Rădoi l-a atacat pe Becali din nou! “O duce pe FCSB spre faliment”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.