Miriuţă, nervos pe apărare:”Noi ne pupam şi ei marcau. Inadmisibil!”

Tibi Demeter   
in Stiri sportive
12/02/2018, 23:25
Miriuţă, nervos pe apărare:”Noi ne pupam şi ei marcau. Inadmisibil!”

Tehnicianul dinamoviştilor s-a prezentat la interviul de la finalul partidei extrem de supărat pe jucătorii din defensivă, după ce echipa din capitală a încasat trei goluri în repriza secundă a duelului cu Concordia Chiajna, pe care echipa la câştigat cu 4-3.

“Sunt supărat, dar şi bucuros. Este inadmisibil să conduce de două ori la două goluri şi să avem emoţii. Sunt supărat pentru că ne-am bucurat, ne-am îmbrăţişat la golul de 3-1.  Noi ne pupam şi ei marcau goluri. Să facă asta fiecare acasă cu prietenele sau soţiie”, s-a dezlănţuit antrenorul dinamovist.

Miriuţă se teme ca jucătorii săi vor face astfel de greşeli şi în derby-ul cu FCSB

“E inadmisibil, noi am dat şapte goluri. Până să marcăm noi, ei nici nu au ajuns în careul nostru. Ne-am relaxat prea uşor, însă vom discuta acest lucru în această săptămână şi speră să nu se mai întâmple asta şi la meciul cu FCSB, deoarce nu ne vor ierta”, a continuat Miriuţă.

“Nu vreau să vorbesc despre cei care au greşit, deaorece cred că fiecare jucător are vina lui. Mă bucur pentru golul lui Torje, dar  nu ştiu dacă o să fie titular cu FCSB. Se vede însă şi la el şi la Palic că au calitate, deşi au venit târziu la echipă. Sper că FCSB să bată pe Lazio şi noi să câştigăm în derby”, a încheiat antrenorul.

Ştirea MOMENTULUI

Astra-FCSB, ora 21:00. Live video etapa 1 Liga 1 Betano. Echipele de start!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.