Scandal în vestiar după Chiajna-Dinamo 3-4. A sărit la antrenor!

EXCLUSIV
Daniel Vlad   
in Stiri sportive
13/02/2018, 14:19
Scandal în vestiar după Chiajna-Dinamo 3-4. A sărit la antrenor!

Concordia Chiajna a pierdut pe teren propriu partida cu Dinamo, scor 3-4, iar antrenorul ilfovenilor Ion Moldovan a fost un car de nervi la finalul disputei. Supărat pe prestaţia elevilor săi, în special pe cei din apărare, “Comisarul” şi-a vărsat oful în vestiar pe Manasse. FANATIK.RO a aflat că antrenorul gazdelor i-a reproşat pe un ton extrem de ridicat evoluţia şi l-a transmis că s-a săturat să tot piardă puncte din cauza lui.

Fotbalistul nu a suportat acuzele aduse de tehnicianul său şi s-a ridicat la Ion Moldovan. Pe un ton la fel de tare jucătorul l-a întrebat pe antrenorul său de ce îl bagă titular dacă nu are încredere în calităţile sale.  În vestiar erau toţi componenţii lotului Concordiei, iar aceştia au rămas mască când au văzut reacţia colegului lor . Însă cel mai surprins a fost Ion Moldovan, iar antrenorului nu îi venea să creadă în ce mod a putut să reacţioneze elevul său. Însă părţile s-au mai calmat după ce martorii prezenţi la incidentul respectiv au intervenit între cei doi.

“Miercuri voi avea o discuţie cu amândoi”

Despre evenimentul respectiv a aflat şi preşedintele clubului Concordia Chiajna,  Cristi Tănase, cel care a confirmat pentru FANATIK.RO disputa verbală dintre jucător şi antrenor. “Din păcate aşa este. După meci au fost foarte mulţi nervi în vestiar, iar Manasse şi domnul Moldovan au avut o discuţie pe un ton mai ridicat. Ambele părţi şi-au reproşat unele lucruri.

Eu voi discuta cu ei în cursul zilei de miercuri, deoarece o să mai las o zi să mai treacă pentru că sunt sigur că se vor mai calma. Însă şi jucătorii trebuie să înţeleagă că a venit vremea să se trezească. Nu putem să mai continuăm aşa. Am trecut şi eu cu vederea destule evoluţii mai slabe din ultimul timp”, a spus Tănase.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal la FC Voluntari! Opriţa şi staff-ul au plecat de la club

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.