Torje este gata de meciul cu FCSB: “Mă simt pregătit pentru derby”

Tibi Demeter   
in Dinamo
12/02/2018, 23:05
Torje este gata de meciul cu FCSB: “Mă simt pregătit pentru derby”

Mijlocaşul dinamovist a înscris golul al treilea al întâlnirii dintre cele două formaţii, fiind la primul meci în tricoul “cânilor” după revenirea la formaţia pregătită de Vasile Miriuţă.  Torje s-a trezit cu o minge la picior în careul advers şi nu l-a iertat pe Caparco.

“Nu cred că este atât de important golul meu. Importantă este victoria. Un  joc spectaculos pentru publicul neutru, dar pentru dinamovişti a fost un meci de infarct. Trebuie sa corectăm aceste lucruri. Poate în prima repriză am avut o teamă să nu primim gol, dar ştiam că în a doua repriză o să marcăm. În ultimele 5 minute ne gândeam doar să  ţinem de scor pentru că peste  3 zile doar punctele contează”, a spus la finalul jocului Torje.

Torje a vorbit şi despre revenirea la Dinamo

Mă bucur ca sunt apreciat aici. Am facut totul pentru dinamo şi cu atât mai mult duminică când sperăm că stadionul o să fie plin. Cu o victorie suntem 99 la suta în play-off.  Am jucat ultimul meci pe 18 decembrie, la fel ca şi jucătorii din Liga 1. Nu am jucat în cele trei meciuri amicale, dar mă simt pregătit pentru derby. Îmi era dor de Dinamo, dar mă bucur că am revenit cu gol.”

Gabi Torje a intrat pe teren în minutul 60 al partidei de la Chiajna, fiind la primul meci pentru echipa din capitală după 7 ani. Mijlocaşul a fost aplaudat de fanii prezenţii dinamovişti şi a fost aproape de gol chiar la prima atingere a balonului.  Torje a plecat în 2010 de la Dinamo la Udinese, italienii plătind în schimbul său 5 milioane de euro.

Ştirea MOMENTULUI

Cum îl ținea în frâu Mircea Lucescu pe Dănuț Lupu: „Avea program special”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.