Torje este gata de meciul cu FCSB: "Mă simt pregătit pentru derby"

Gabi Torje, Dinamo, Liga 1 Betano

Gabriel Torje a reuşit să înscrie un gol în victoria lui Dinamo pe terenul celor de la Concordi Chiajna, 4-3, în ultimul meci al etapei din Liga 1 Betano.

Mijlocaşul dinamovist a înscris golul al treilea al întâlnirii dintre cele două formaţii, fiind la primul meci în tricoul "cânilor" după revenirea la formaţia pregătită de Vasile Miriuţă.  Torje s-a trezit cu o minge la picior în careul advers şi nu l-a iertat pe Caparco.

"Nu cred că este atât de important golul meu. Importantă este victoria. Un  joc spectaculos pentru publicul neutru, dar pentru dinamovişti a fost un meci de infarct. Trebuie sa corectăm aceste lucruri. Poate în prima repriză am avut o teamă să nu primim gol, dar ştiam că în a doua repriză o să marcăm. În ultimele 5 minute ne gândeam doar să  ţinem de scor pentru că peste  3 zile doar punctele contează", a spus la finalul jocului Torje.

Torje a vorbit şi despre revenirea la Dinamo

"Mă bucur ca sunt apreciat aici. Am facut totul pentru dinamo şi cu atât mai mult duminică când sperăm că stadionul o să fie plin. Cu o victorie suntem 99 la suta în play-off.  Am jucat ultimul meci pe 18 decembrie, la fel ca şi jucătorii din Liga 1. Nu am jucat în cele trei meciuri amicale, dar mă simt pregătit pentru derby. Îmi era dor de Dinamo, dar mă bucur că am revenit cu gol."

Gabi Torje a intrat pe teren în minutul 60 al partidei de la Chiajna, fiind la primul meci pentru echipa din capitală după 7 ani. Mijlocaşul a fost aplaudat de fanii prezenţii dinamovişti şi a fost aproape de gol chiar la prima atingere a balonului.  Torje a plecat în 2010 de la Dinamo la Udinese, italienii plătind în schimbul său 5 milioane de euro.