Video. Dinamo a reclamat un gol valabil la Chiajna! A fost sau nu?

concordia-dinamo, reclamatie, gol, liga 1 betano

Jucătorii echipei Dinamo Bucureşti au reclamat un gol valabil în minutul 7 al partidei din deplasare cu formaţia Concordia Chiajna, din etapa a 24-a a Ligii 1 Betano.

Fundaşul Ionuţ Nedelcearu a trimis mingea cu capul periculos, dar portarul Caparco. Mingea a părut să treacă de linia porţii, dar arbitrul Horaţiu Feşnic a făcut semn că meciul poate continua. Dinamoviştii au cerut validarea golului. VEZI VIDEO CU FAZA AICI

Ionuţ Negoiţă a lăsat la o parte bugetul de austeritate şi a trecut la măsuri "a la Cristi Borcea" pentru a se asigura că echipa prinde play-off-ul. A pus la bătaie o primă excelentă pentru ca echipa să câştige meciul de la Chiajna.

4.000 de ”câini” la Chiajna - Dinamo

Suporterii lui Dinamo tratează meciul de la Chiajna ca pe unul capital pentru echipa lor. Fanii "câinilor" au luat cu asalt stadionul pentru a-şi susţine echipa. Aproximativ 4.000 de fani dinamovişti sunt prezenţi la stadionul de la Chiajna

Antun Palic nu este încă la potenţial maxim din punct de vedere fizic. Croatul s-a întors de puţin timp în Ştefan cel Mare şi afirmă că nu sunt motive de panică în rândul fanilor vizavi de ratarea play-off-ului pentru că în sezonul trecut situaţia a fost mult mai dramatică, iar Dinamo a ajuns chiar să se lupte pentru titlu.

"A fost gol valabil" - Ion Crăciunescu, fost arbitru