Video. Dinamo a reclamat un gol valabil la Chiajna! A fost sau nu?

Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
12/02/2018, 21:34
Video. Dinamo a reclamat un gol valabil la Chiajna! A fost sau nu? GALERIE FOTO

Fundaşul Ionuţ Nedelcearu a trimis mingea cu capul periculos, dar portarul Caparco. Mingea a părut să treacă de linia porţii, dar arbitrul Horaţiu Feşnic a făcut semn că meciul poate continua. Dinamoviştii au cerut validarea golului. VEZI VIDEO CU FAZA AICI

Ionuţ Negoiţă a lăsat la o parte bugetul de austeritate şi a trecut la măsuri “a la Cristi Borcea” pentru a se asigura că echipa prinde play-off-ul. A pus la bătaie o primă excelentă pentru ca echipa să câştige meciul de la Chiajna.

4.000 de ”câini” la Chiajna – Dinamo

Suporterii lui Dinamo tratează meciul de la Chiajna ca pe unul capital pentru echipa lor. Fanii “câinilor” au luat cu asalt stadionul pentru a-şi susţine echipa. Aproximativ 4.000 de fani dinamovişti sunt prezenţi la stadionul de la Chiajna

Antun Palic nu este încă la potenţial maxim din punct de vedere fizic. Croatul s-a întors de puţin timp în Ştefan cel Mare şi afirmă că nu sunt motive de panică în rândul fanilor vizavi de ratarea play-off-ului pentru că în sezonul trecut situaţia a fost mult mai dramatică, iar Dinamo a ajuns chiar să se lupte pentru titlu.

“A fost gol valabil” – Ion Crăciunescu, fost arbitru

Ştirea MOMENTULUI

CSM Politehnica Iaşi a devenit FC Poli Iaşi: “Ne-am primit identitatea”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.